Info Actual > Petclub > Situație halucinantă! Statul în care președintele a ordonat să fie ucise toate pisicile și toți porumbeii
Petclub

Situație halucinantă! Statul în care președintele a ordonat să fie ucise toate pisicile și toți porumbeii

Situație halucinantă! Statul în care președintele a ordonat să fie ucise toate pisicile și toți porumbeii

Situație halucinantă! Statul în care liderul suprem a ordonat să fie ucise toate pisicile și toți porumbeii. Stăpânii sunt înspăimântați de noua decizie a oficialului. Decizia vine în contextul pandemiei de coronavirus.

Kim Jong-un a ordonat să fie ucise pisicile și porumbeii din Coreea de Nord. Oficialul este de părere că aceste animale ar transmite, de fapt, coronavirus.

Situație halucinantă! Statul în care președintele a ordonat să fie ucise toate pisicile și toți porumbeii

În acest context, liderul a stabilit ca toate animăluțele să fie eliminate cât mai rapid în speranța că pandemia va face pași spre plecare. Stăpânii de pisici și porumbei sunt terifiați de la auzul veștii că tocmai omorârea animalelor lor ar fi măsura eficientă în stoparea evoluției virusului SARS-CoV-2.

Autoritățile din localitățile aflate în apropierea frontierei cu China au primit ordin să împuște orice pasăre pe care o văd și să ia măsuri în legătură cu pisicile. Oamenii care refuză ca pisicile lor să fie luate de organele de Poliție vor trebuie să plătească o sumă enormă, dar și alte sancțiuni.

Ce pățesc stăpânii animalelor care nu respectă noul ordin?

O familie din acea zonă s-a opus situației, iar acum a fost plasată în arest pentru 20 de zile. Unii dintre localnici au mințit că pisica lor a murit deja, ulterior fiind văzută lângă un gard de frontieră.

Liderul de la Phenian este cunoscut în lumea întreagă pentru regulile sale stricte pe care toți cetățenii trebuie să le respecte la punct și virgulă. Un subiect sensibil este chiar și garderoba oamenilor. Cei care poartă jeanși strâmți sunt trimiși în lagăre de muncă. De asemenea, tinerii din Coreea de Nord au voie doar să viseze la piercing-uri, tatuaje sau păr vopsit.

„Am hotărât să cer Partidului Muncitorilor (…) să facă alt ‘marş forţat’ mai dificil, pentru a ne alina poporul măcar un pic”, a declarat Kim Jong Un.

Partidul trebuie să refacă loialitatea poporului şi să devină un adevărat „servitor” al acestuia, a subliniat dictatorul. Felul în care trăiesc cetățenii din Coreea de Nord este privit cu uimire de către oamenii din afara regimului, potrivit ziarulevenimentul.ro.