Info Actual

Info Actual > Showbiz > Slabeste cu Andra! Artista a reusit sa topeasca 15 kilograme
Showbiz

Slabeste cu Andra! Artista a reusit sa topeasca 15 kilograme

Slabeste cu Andra! Indragita artista a reusit sa topeasca 15 kilograme in ultimele luni si se poate lauda cu o silueta demna de invidiat.

Chiar daca are doua nasteri la activ si un program destul de incarcat, artista a reusit sa topeasca 15 kilograme, iar regimul sau nu a fost unul draconic.

“Nu țin un regim draconic ci doar mă supraveghez”

Slabeste cu Andra: “Pe mine metabolistul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraș greu și atunci când pun câteva kilograme, reușesc să scap repede de ele, print-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoință, decât eforturi chinuitoare. Repet, doar am supravegheat puțin meniul și stilul de viață, nimic altceva. Cât despre dietă, nu intră în principiile mele, adică nu țin un regim draconic ci doar mă supraveghez și am grijă din când în când cu ce mănânc”, a declarat Andra, potrivit cancan.ro.

Cum reuseste sa se mentina in forma

Andra isi incepe diminetile cu un mic dejun bazat pe cereale sau legume si continua cu un pranz bazat pe carne slaba si supe. Pentru vedeta, a fost important a fost sa nu cineze mai tarziu de ora 18:00, dar si sa faca antrenamente usoare la sala de sport.