Info Actual

Info Actual > Showbiz > Slabeste cu Andreea Esca! Vedeta Pro TV a renuntat la un singur ALIMENT
Showbiz

Slabeste cu Andreea Esca! Vedeta Pro TV a renuntat la un singur ALIMENT

Slabeste cu Andreea Esca! Vedeta Pro TV a renuntat la un singur ALIMENT

Slabeste cu Andreea Esca! Indragita prezentatoare TV a reusit sa topeasca kilogramele nedorite dupa ce a renuntat la un singur aliment. In plus, aceasta a dezvaluit ca tipul de sport pe care il prefera este pilates.

Indragita prezentatoare de stiri din Romania a reusit sa slabeasca sanatos, 9 kilograme. Vedeta a dezvaluit ca tipul de sport pe care il prefera este pilates.

192Prezentatoarea TV sustine ca pentru a slabi, a renuntat la carbohidrati – adica a scos din alimentatie painea, pastele fainoase, pizza,  produsele de patiserie si, in plus, merge la masaje.

“Incerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii”

Slabeste cu Andreea Esca: “Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie. (…) Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din pacate, însă, nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o gasiți, să stiți că, dacă veți face, daca veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului”, a declarat prezentatoarea TV cu ceva timp in urma, potrivit Doctorul zilei.