Info Actual

Info Actual > Showbiz > Slabeste cu Majda! Asa arata dieta cu care a topit 23 de kilograme
Showbiz

Slabeste cu Majda! Asa arata dieta cu care a topit 23 de kilograme

Slabeste cu Majda! Asa arata dieta cu care a topit 23 de kilograme

Slabeste cu Majda! Frumoasa vedeta de la Antena Stars a reusit sa topeasca 23 de kilograme cu o dieta pe care a dezvaluit-o recent si urmaritorilor sai.

“Am primit foarte multe mesaje, cu rugămintea să postez din nou dieta. Primele 2 zile, iaurt și salată, după care, următoarele 3 zile, iaurt, salată și un tip de aliment pe care-l alegeți voi, fie că este carne, fie că este pește, fie că este măr. În momentul în care vreți să mâncați mai multe fructe, să nu consumați iaurt în acele 3 zile. Ca să treceți la un alt aliment, de fiecare dată țineți din nou, iaurt, salată, după care, pepene, de exemplu sau iaurt, salată, ton”, a scris vedeta pe Instagram.

Slabeste cu Majda: Am ținut-o eu pe propria răspundere, pentru corpul meu. La mine a dat rezultate

“Eu am consumat foarte multă salată de varză, însă nu am folosit toate legumele în salată. De exemplu, roșia îmi face un pic de aciditate și atunci am preferat să mănânc foarte multă salată de varză sau salată simplă sau salată cu castravete cel mult. Am folosit ulei normal, nu de măsline, însă cu cât folosiți mai mult ulei de măsline, rezultatele vor apărea mai devreme. Se ține atât cât vă doriți voi și cât puteți. Nu este luată de la vreun specialist, așa că vă rog să luați legătura cu un nutriționist. Am ținut-o eu pe propria răspundere, pentru corpul meu. La mine a dat rezultate”, a explicat vedeta.

Am ținut de mai multe ori această dietă

“Am ținut de mai multe ori această dietă. Și atunci când eram mai mică și am slăbit peste 23 de kilograme, dacă nu și mai bine. În prezent, mă mențin. De la 89 de kilograme cât am avut cel mai mult, am ajuns la 67, iar acum oscilez între 56 jumătate și 58.”, a mai scris vedeta.