Lifestyle

Slabeste in 40 de zile! Nutritionist: Pare simplu?

Slabeste in 40 de zile! Mihaela Bilic, nutritionist celebru, a dezvaluit in urma cu ceva timp cum reusesti sa topesti kilogramele nedorite intr-un timp record.

„Aceasta nu e o cură de slăbire, ci o reorganizare definitivă a alimentației, o reașezare a relației cu mâncarea, o redefinire a principiilor și regulilor unui stil de viață sănătos. Ce presupune? Un interval de minim 40 zile, împărțit în etape de câte 10 zile, în care ne propunem câte un obiectiv (pe rând). Până la 1 martie, veți putea spune că ați înțeles cum funcționează slăbitul și chiar ați făcut pașii cei mai importanți pentru obținerea siluetei pe care o doriți”, scria nutritionistul Mihaela Bilic pe Facebook.

Vă invit să luați o foaie de calendar și să pornim în 10 zile de ANTRENAMENT

Ce aveți de făcut? Curățenie în alimentație! Fără rontzăieli și ciuguleli între mese, doar 3 farfurii cu mâncare consumate zilnic, în principiu la 4-5 ore distanță una de alta. Ce notați în calendar? O față tristă pentru fiecare covrigel sau alună ronțăite din greșeală.

Mihaela Bilic, nutritionist: Suficient! La treabă!

Pare simplu? Atunci stați că nu am terminat. Limitarea consumului de zahăr și/sau fructe la 1 produs/zi! Iată o scurtă listă de deserturi la care puteți apela: un iaurt cu fructe, o înghețată Wafă, 2-3 cubulețe ciocolată, o ceașcă de orez cu lapte, o banană sau o pară. Suficient! La treabă!

P. S. Revin cu sfaturi suplimentare pe tot parcursul antrenamentului, nu va speriați”, a mai scris Mihaela Bilic pe Instagram.