Info Actual

Info Actual > Showbiz > Smiley prevede viitorul. „Într-un an, doi o să vedem mașini zburătoare”
Showbiz

Smiley prevede viitorul. „Într-un an, doi o să vedem mașini zburătoare”

Smiley prevede viitorul. „Într-un an, doi o să vedem mașini zburătoare”
Smiley prevede viitorul. „Într-un an, doi o să vedem mașini zburătoare”.  Artistul e de părere că această perioadă de izolare are și părți pozitive, dar și aspecte negative. Faptul că nu mai întâlnește oameni, îi limitează creația, pentru că nu mai are despre ce să scrie.
Smiley crede că lucrurile nu vor mai fi la fel după ce vom ieși din izolare. Acesta este convins că tehnologia va evolua mult și poate chiar „o să vedem mașini zburătoare”. Într-un interviu acordat Adevărul, artistul vorbește despre toate aceste lucruri.
„Pentru mine a fost o perioadă creativă bună. Dar să ştii că în zilele mai slabe, în care începi să te gândeşti cum va afecta pandemia omenirea. Cum se va schimba situaţia. Parcă nu-ţi mai vine să mai scrii lucruri mişto de care să cânţi. Şi cumva, faptul că suntem îngrădiţi să trăim, căci asta se întâmplă, ne sunt limitate toate activităţile. Nu mai ai despre ce să scrii.
Nu iei contact cu oamenii, nu mai creezi stări, amintiri. N-am nicio temere anume. Am doar gânduri de genul acesta şi încerc să mă pregătesc pentru ce va veni. N-am o idee clară şi nu cred că sunt oameni care ştiu exact cum va arăta viitorul nostru. Cu siguranţă tehnologia va evolua şi mai rapid şi mai mult.

Mă gândesc că după povestea asta, care poate va mai dura vreun an, doi, mă gândesc că o să vedem maşini zburătoare. O grămadă de lucruri pe care nu le-ai văzut decât în filme”, a mărturisit Smiley.

„Am slăbit 10 kilograme”

Artistul a mărturisit că perioada de izolare l-a ajutat să-și analizeze viața și să fie mai chibzuit.

„Am slăbit chiar vreo 10 kilograme până acum. Eu am avut o dietă strictă de la începutul anului. Acum n-am o dietă specială, numai că nu mai mănânc dulciuri, ceea ce e tragic pentru mine.

Perioada m-a făcut să-mi analizez puţin viata. Să analizez unde pierd prea mult timp şi prea mulţi bani. M-a făcut să fiu mai chibzuit, să fiu mai atent cu cheltuielile mele, cu pierderea timpului, cu resursele de toate felurile”, a mai spus acesta.

„Îmi e dor să ne îmbrățișăm”

Artistul a mărturist că cel mai mult, în izolarea la domiciliu, i-au lipsit îmbrățișările, concertele și întâlnirea cu oamenii dragi.

„De îmbrăţişările acelea strânse, călduroase ale părinţilor, ale prietenilor. Îmi este dor de concerte, de oamenii dragi pe care nu i-am mai văzut de mult. Aş vrea să revenim la această „normalitate“ de a ne vedea şi îmbrăţişa. De a discuta lucruri faţă în faţă. Online nu e acelaşi lucru. Ţin legătura cu ei pe internet, vorbim în fiecare zi”, a spus vedeta.

„Entertainmentul e hrană pentru suflet”

Smiley consideră că omul se poate adapta la orice. Cât despre filmările la „Românii au talent”, acesta a anunțat că filmările urmează să fie reluate în cel mai scurt timp.

„Sunt planuri de reluare a filmărilor. Dar nu vă pot spune foarte clar despre ce e vorba, că nu s-a făcut niciun anunţ oficial. Sunt planuri şi pentru sezoanele următoare, adaptându-ne la noile condiţii. Şi asta e frumuseţea. Oamenii au reuşit de-a lungul timpului să se adapteze şi sunt convins că o vom face cu succes şi în perioada care urmează. Entertainmentul e important, e hrană pentru suflet”, e de părere Smiley.