Lifestyle

Smiley și legătura cu Theo Rose. Secretele artistei care se pregătește pentru show-ul de la ProTv

Smiley și legătura cu Theo Rose. Secretele artistei care se pregătește pentru show-ul de la ProTv
cancan.ro

Deși foarte puțini sunt cei care știu cât de greu i-a fost artistei să se lanseze într-un astfel de domeniu, Theo Rose se mândrește cu o carieră de succes în industria muzicală și cu o voce senzațională.

În cadrul podcast-ului „Aproximativ Discuții’ cu Gojira, tânăra a povestit detalii despre drumul său către o carieră memorabilă. Așadar, ea a dezvăluit că a primit ajutorul din partea foarte multor persoane pentru a se lansa în muzică, printre acestea fiind și iubitul Ginei Pistol, adică Smiley.

Când l-a cunoscut pentru prima dată Theo Rose pe Smiley

Tânăra Theo Rose l-a cunoscut pe Smiley în urma cu vreo 2 ani, atunci când a luat decizia de a semna un contract cu casa de producție pe care o deține artistul. Theo a pășit pragul studioului cu foarte multe planuri de viitor, însă Smiley nu a putut să o ajute în ceea ce privește lansarea primelor sale melodii.

„Mi s-a spus așa: „Dacă vii aici, la noi, un an de zile nu ai cum să lansezi nimic”, după ce eu fiersesem că nu mai aveam ceva scos de mult timp. N-am cum să scot un an de zile, am zis ok, da, bine, măcar lucrez în timpul ăsta, câștig pe altă parte. Problema n-a fost atunci, problema a fost la final de tot.

După ce m-am deschis, le-am zis sincer în ce perioadă mă aflu și ce simt eu, în legătură cu cariera mea și cu ce vreau eu să urmeze în continuare pentru mine și de ce m-am mai lovit înainte.

Și când am ieșit afară, m-a bătut așa pe umeri și mi-a zis: „Te primim”.  Din start la mine s-a decuplat treaba. Păi cum mă primiți, că dacă m-ați chemat normal ar fi să zică „Da, hai să lucrăm”, dar exprimarea a fost „Te primim” și am zis bine, hai că ne auzim și nu ne-am mai auzit”, a povestit în podcast cântăreața.

Dar cine este Theo Rose

”Nu am crescut deloc cu manele în casă, am avut folclor, romanțe, rock-ul lui frate-miu”, a declarat Theo Rose.

Despre Theo Rose se știe că:

 • s-a născut pe data de 8 august 1997
 • o cheamă Theodora Maria Diaconu
 • este una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste din showbiz-ul nostru autohton.
 • piesele ei sunt tot mai apreciate și ajung ușor la inimile ascultătorilor genului muzical pe care îl cânta.
 • artista a avut colaborări alături de nume importante ale industriei muzicale românești.
 • a câștigat „medalia de argint” a emisiunii Bravo, ai Stil-Celebrities în luna decembrie a anului 2020, clasându-se pe locul 2.
 • s-a “duelat” pentru locul întâi cu Alexandra Ungureanu. După emisiunea reality show despre fashion, publicul a putut s-o cunoască mai bine pe simpatica ploieșteancă.
 • a debutat în muzică la vîrsta de 4 ani. Tânăra interpretă a început să cânte mai întâi muzică populară, pe o scenă adevărată.
 • oficial, lansarea în muzică a fost făcută în jurul vârstei de 15 ani și a fost un drum cu multe obstacole, pe care a trebuit să le facă față cu succes.
 • după ce a absolvit liceul Dinu Lipatti, artista a participat la mai multe concursuri de talente.
 • în anul 2014 a fost co-prezentatoarea lui Dan Bordeianu, în cadrul emisiunii KIDSing, difuzată de postul Kanal D. A fost lansarea ei, așa s-a făcut cunoscută publicului.
 • A cântat un timp și manele. Și a avut succes.„A fost un gen muzical preferat în masă. La noi, în România, a prins mereu, nu știu dacă manelele au avut o perioadă în care ‘să cadă’. Au fost tot timpul, însă au fost și oameni care nu și-au asumat, în număr atât de mare, că ascultă. Nici eu nu am crescut cu manele, ba dimpotrivă, tata a avut și un pic de tentă rasistă înainte ca soră-mea să se mărite cu un țigan, după care i s-a schimbat total percepția. Nu am crescut deloc cu manele în casă, am avut folclor, romanțe, rock-ul lui frate-miu”, a povestit cântăreața la podcastul lui Gojira.

  Cum a ajuns, în cele din urmă, Theo Rose să colaboreze cu Smiley

Ulterior refuzului de acum 2 ani din partea HaHaHa Production de a semna un contract, Theo Rose a lansat o melodie alături de Cabron, marca HaHaHa Production, în care s-a implicat foarte mult Smiley, care a petrecut mult timp în studio în ultimul an. Acesta a convins-o pe artistă practic să revină la genul muzical pe care-l aborda înainte de a trece pe manele.

Declarația mai recentă a lui Smiley, făcută pentru click.ro, referitor la relația de colaborare a HaHaHa Production  cu Theo Rose a fost:

“Colaborăm cu Theo. Noi am pus ochii pe ea de când era mică. Dar ne bucurăm foarte mult pentru succesul ei și cred că e o voce foarte importantă din noua generație. Mie, după ce am văzut-o la „SuperStar”, mi-a plăcut foarte mult. Știe să vorbească, știe să fie pe scenă. Este o prezență solară. Este o femeie frumoasă, foarte talentată. O voce foarte bună. Am vorbit și cu producătorii când am văzut-o la casting, am căzut de acord că e foarte mișto și am zis „O.K.”, să încercăm ceva ce n-am mai încercat până acum”.

Smiley și Theo, legați la ProTv

Începe curând, la ProTv, Vocea României. Emisiunea vine cu noutăți. Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș, Smiley și Theo Rose sunt cei cinci care vor ocupa un loc pe scaunele care vor sta întoarse cu spatele în fața scenei pe care vor urca toți concurenții.

A doua noutate este faptul că Smiley și Theo Rose vor forma, de fapt, o echipă. Cei doi vor fi legați într-un anume fel. Vor avea un scaun dublu și vor face tot posibilul pentru a descoperi concurenții potriviți pentru echipa „Theo&Smiley”.