Info Actual

Info Actual > Showbiz > Soacra Addei, reacție după ce cântăreața i-a jignit băiatul la Asia Express. „Nu înțeleg de ce vă pasă”
Showbiz

Soacra Addei, reacție după ce cântăreața i-a jignit băiatul la Asia Express. „Nu înțeleg de ce vă pasă”

Soacra Addei, reacție după ce cântăreața i-a jignit băiatul la Asia Express. „Nu înțeleg de ce vă pasă”

Soacra Addei, reacție după ce cântăreața i-a jignit băiatul la Asia Express. „Nu înțeleg de ce vă pasă”. Echipa „Adda și Cătălin Rizea” e una dintre cele trei echipe care au ajuns în finala emisiunii Asia Express. Cântăreața a ținut să transmită urmăritorilor săi gândurile sale, după această reușită.

220„Am ajuns în ETAPA FINALĂ!!! “Cea mai slabă echipă din concurs”. Singura echipă fără imunitate! Am jucat 6 din 9 curse pentru ultima șansă și aproape toate amuletele. Mă mir că n-am murit sincer, fizic.

Psihic, am murit și am înviat de 1000 de ori pentru că așa cum o facem și in viata reală, cu BUNE și RELE, de atâția ani, am făcut-o și în Asia Express. Am luptat și nu am renunțat! Te iubesc și îți mulțumesc Cătă!!!

Iubirea aia adevarată, pentru noi, nu e pe norișori de puf, cu unicorni și vată pe băț! E un fel de comedie-dramă-horror-acțiune. Ăștia suntem noi! PUNCT!!!! Și o sa avem cele mai tari amintiri și învățăminte. Din greșeli învățăm și mergem înainte, ținându-ne de mană, pentru totdeauna!!!!”, a fost mesajul Addei pe pagina sa de Facebook.

„Nu sunt o păpușă să dau bine la TV”

Cântăreața a trasnsmis, deasemenea, un mesaj celor care o critică pentru felul în care s-a purtat cu soțul său, în emisiunea Asia Express. Mesajul Addei vine după ce unul dintre fani a întrebat-o de reacția pe care o are soacra ei, mama lui Cătălin, atunci când vede cum îl jignește în emisiune.

“Soacra mea râde de noi! E o femeie deșteaptă, care înțelege niște situații, stări etc. Nu înțeleg de ce vă pasă. Dacă nu reușiți să înțelegeți că NU TOȚI OAMENII SUNT LA FEL și nici RELAȚIILE NU SUNT LA FEL. Aveți 0 empatie. Judecați și vă puneți singuri în icoane – asta e mai grav decât toate înjurăturile mele. Măcar eu recunosc și îmi asum că sunt un OM cu bune și RELE. Nu sunt o păpușă ca să dau bine la Tv. Nu sunt sclava așteptărilor nimănui. Sunt liberă să trăiesc după regulile mele!”, a transmis vedeta, potrivit Spynews.