Showbiz

ȘOC total în televiziune. Instanţa de judecată va decide soarta unui CELEBRU prezentator TV

ȘOC total în televiziune. Instanţa de judecată va decide soarta unui CELEBRU prezentator TV

ȘOC total. Soția lui Sabbagh este în pericol. Instanţa de judecată va decide soarta prezentatorului de la Kanal D. Aceasta a cerut ordin de protecție împotriva vedetei de televiziune.

Potrivit prevederilor art. 38 alin 1 din Legea nr. 217/2003 (*republicată*) pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice, ordinul de protecţie reprezintă hotărârea emisă de instanţa de judecată prin care aceasta dispune, la solicitarea unei persoane a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei.

Potrivit ultimelor informații transmise de cancan.ro, Iuliana, soția acestuia, a cerut ordin de protecție împotriva lui.

Astăzi, 7 octombrie 2021, prezentatorul  de la Kanal D trebuie să se prezinte în fața judecătorilor. De menționat este faptul că până în momentul de față nu se cunoaște motivul pentru care femeia a făcut acest gest, cererea fiind înregistrată la Judecătoria Sectorului 4.

Subliniem faptul că un ordin de protecție se eliberează doar atunci când reclamantul se află într-o stare de pericol, printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei, cu caracter provizoriu.

Christian Sabbagh (59 de ani) a cunoscut-o pe Iuliana, actuala sa soție, în perioada în care el era însurat cu Louise, fosta parteneră. Între jurnalist și actuala soție este o diferență de vârstă de 19 ani. Cei doi și-au unit destinele în anul 2017, iar evenimentul a fost unul restrâns, fiind ținut departe de ochii curioșilor.

Christian Sabbagh: Nu a fost violenţă, ci doar o ceartă mai aprinsă, pe fondul geloziei

Sabbagh a explicat, pentru Fanatik, cum s-a ajuns la toată această problemă. Vedeta TV spune că nu a fost un caz de violenţă domestică şi toată lumea o să creadă acum că este un bătăuş, din cauza unei neînţelegeri.

„Ea era nervoasă pentru că tot primesc tot felul de mesaje pe Facebook de la admiratori și admiratoare. Mi-a cerut telefonul, eu nu am vrut să îl dau. Mi-a zis că dacă nu i-l dau sună la Poliție, eu i-am zis să o facă. A venit Poliția, ne-am dus la secție. Ea nu a știut, e ca în filmele cu Stan și Bran. Revenind…

Am ajuns la Poliție, ea într-o cameră, eu în cealaltă, caz de violență domestică. M-a umflat râsul, întrebam pe acolo: ‘Cum, dom`le, violență domestică? Nu aveam ce să ascund în telefon, nici măcar nu are parole telefonul. Oricum a văzut mesajele. Dar asta nu e prima scenă, mi-a mai spart un Iphone, cred că trebuie să schimb marca, îmi poartă ghinion. A fost mai mult o ambiție… Și eu sunt gelos, și ea este geloasă…”, a declarat prezentatorul.

Sabbagh: „M-ai făcut de râsul lumii, oamenii o să creadă că sunt un bătăuș”`

„Nu am lovit-o, nu am împins-o… Cearta e însă o formă de violență. Doamne ferește, eu nu sunt un om violent. Nu există așa ceva. Mă vedeți pe mine în postura să îmi lovesc soția? Să lovesc o femeie? Nu am făcut în viața mea așa ceva…

A vrut să își retragă declarația, dar dosarul își urmează cursul, a plecat de la Poliție la Parchet, de la Parchet la instanță. Oricum ne împăcăm, dar dintr-o glumă tâmpită, dintr-un puseu, dintr-o ambiție se ajunge la o nenorocire.

I-am și spus `Băi, Iulia, mi-ai făcut un cadou de nu ai idee. M-ai făcut de râsul lumii, oamenii o să creadă că sunt un bătăuș`. Dar asta e… O să îi fac cadou toate articolele, i le pun frumos, în ramă… Și îi duc și un buchet de flori, bine-înțeles… Oricum, a iertat-o, este diamantul meu ea. Și copiii, normal.”