Diverse

Șocant. Trei bărbați „veseli” s-au filmat dansând cu cadavrul unei femei deshumate 

Șocant. Trei bărbați „veseli” s-au filmat dansând cu cadavrul unei femei deshumate 

Și când credeam că le-am văzut pe toate, mai apare ceva și ne dăm seama că nu. Imagini șocante au fost surprinse cu camerele de filmat, în cimitirul din Ciorani, județul Prahova. Mai mulți bărbați au fost văzuți dansând cu cadavrul unei femei ”proaspăt” deshumate.

Șocant. Trei bărbați „veseli” s-au filmat dansând  cu cadavrul unei femei deshumate

Caz de-a dreptul cutremurător în Ciorani! Mai mulți bărbați, după cum relatează spynews.ro, s-au filmat în timp ce dansau pe manele, împreună cu un cadavru care aparține unei femei deshumate. Aceștia s-au amuzat teribil de situație și au fost mândri de ”isprava” lor, așa că au decis să se laude cu fapta lor și pe rețelele de socializare.

Ziua în amiaza mare, în văzul lumii, bărbații petrecăreți din cimitir, care nu au ținut cont nici o clipă de consecințe, au pornit o petrecere în adevăratul sens al cuvântului – băutură, muzică, dans, lipseau doar…”femeile”, așa că au luat ce au găsit prin preajmă și anume un cadavru feminin, pe care l-au dezgropat.

Unul dintre bărbații, mai creativ din fire, a urcat imaginile pe un contul personal de socializare, vizualizat de obicei chiar și de copii. Videoclipul s-a viralizat în timp record și a strâns o mulțime de aprecieri, reacții și comentarii fel de fel.

Inspectoratului de Poliție Județean Prahova a transmis că polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ciorani s-au sesizat din oficiu în acest caz. IPJ Prahova a mai transmis că se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de profanare de cadavre și morminte.

Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost depistate, la acest moment, fiind efectuate cercetări, în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au mai transmis autoritățile.

Familia a fost întrebată dacă va face reclamații în acest caz, dar răspunsul lor a fost că ”nu”, după cum s-a menționat într-o știre Antena 3, pentru că înțeleg că persoanele implicate se aflau într-o stare avansată de ebrietate și nu este vina lor, ci a băuturii.