Info Actual

Info Actual > Showbiz > Sofia Vicoveanca are Covid-19?! Artista a izbucnit: „Niste jigodii!”
Showbiz

Sofia Vicoveanca are Covid-19?! Artista a izbucnit: „Niste jigodii!”

Sofia Vicoveanca are Covid-19?! Artista a izbucnit: „Niste jigodii!”

Sofia Vicoveanca are Covid-19?! Artista a izbucnit si a transmis un mesaj dur pe pagina sa de socializare! Iata ce a scris indragita cantareata de muzica populara.

De 1 aprilie, Ziua Păcălelilor, în mediul online, o persoană necunoscută a lansat o informație potrivit căriea celebra cantareata de muzica populara Sofia Vicoveanca (78 de ani) ar fi infectată cu virusul SARS-CoV-2.

Sofia Vicoveanca are Covid-19?! Artista a reacțioant dur

Sofia Vicoveanca locuiește în municipiul Suceava, oraș aflat sub carantină totală din cauza coronavirusului, și a ținut să transmită că nu are nicio problemă de sănătate, precizând că zvonul lansat este unul fals, lansat de o „jigodie”.

„Prieteni dragi,

De 1 aprilie se fac farse… Ei, NU! ‘Cineva’ a postat pe FB că S.V. (adică eu) este infectată cu VIRUS în stare gravă… Acelui care a ‘scornit’ aşa o MINCIUNĂ, îi zic: ‘nu săpa groapa altuia, că pici în ea’… Eu respect toate sfaturile medicilor, mi-ați trimis multe comentarii (pt. care vă mulțumesc din inimă)… SUNT OK! Stau în casă, dar nu degeaba: citesc, desenez, scriu, ascult negativele cu noile cântece (habar n-aveți ce vă pregătesc)… şi stau de vorbă cu d-stră ZILNIC.

Dacă vă este la îndemână (şi nu cer prea mult), puteți posta pe paginile d-stră acest mesaj… să ştie o lume ce JIGODII se găsesc printre noi…!

Eu continui să vă țuc sufletul cu urări de bine, răbdare… şi Fruntea SUS!”, este mesajul scris de Sofia Vicoveanca pe Facebook.