Actual

SoftOne lansează a III-a sesiune de formare a consultanților Soft1 ERP. Salariile din domeniul ajung și la 3.500 de euro

Alexandra Lucescu - Director General SoftOne

Piața de soluții ERP la nivel european este așteptată să atingă o valoare de peste 60 de miliarde de dolari în 2023, o arată un studiu Statista. De asemenea, în România cererea pentru soluții ERP  este estimată să crească într-un mod semnificativ în 2023.

Principalii factori care vor determina această creștere sunt necesitatea implementării unor soluții business software pentru raportările SAF-T, e-Factura, e-Transport, impuse de ANAF, dar și angajamentul asumat de România pentru a obține fonduri europene pentru digitalizare, prin programul PNRR.

SoftOne, cel mai important furnizor de soluții business software

Astfel, 90% dintre IMM-uri trebuie să atingă un nivel de bază din punct de vedere al intensității digitale până în 2030, prin adoptarea tehnologiilor avansate precum sistemele ERP sau CRM în Cloud.

În acest context, SoftOne România, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții business software din România, lansează o nouă sesiune de cursuri pentru formarea Consultanților Soft1 ERP Certificați în cadrul diviziei SoftOne Training Academy. Cursurile vor fi susținute online, în perioada 15 mai și 12 iunie 2023, iar înscrierile se vor desfășura până în data de 12 mai 2023.

„SoftOne Training Academy a fost înființată în urma identificării unei nevoi accentuate de îmbunătățire a competențelor digitale în rândul candidaților pe care am dorit să îi recrutăm. Prin organizarea acestor cursuri, misiunea noastră este să calibrăm cererea de Consultanți Soft1 ERP pe care o avem în ecosistemul SoftOne cu forță de muncă calificată.

Suntem încântați că am ajuns deja la a treia sesiune de cursuri SoftOne Training Academy și că am reușit să oferim noi oportunități de dezvoltare profesională studenților noștri și am încredere că vom reuși și în această sesiune să contribuim semnificativ la formarea specialiștilor din industria ERP”, a declarat Alexandra Lucescu, Director General în cadrul SoftOne România.

Un consultant ERP poate câștiga un salariu lunar de 3.500 euro

SoftOne Training Academy este un program avansat de training în domeniul business software ERP, ce se adresează tuturor profesioniștilor care își doresc să activeze în industria ERP sau care sunt interesați de o reconversie profesională. Odată cu finalizarea cursurilor și cu promovarea examenelor de certificare, absolvenții SoftOne Training Academy vor avea posibilitatea să se angajeze în ecosistemul SoftOne, format din peste 40 de companii care operează la nivel național.

Primele două ediții din cadrul SoftOne Training Academy au adunat peste 400 de înscriși, în contextul în care industria ERP este unul dintre domeniile care, în prezent, oferă cele mai multe oportunități de dezvoltare profesională, iar salariul unui Consultant ERP poate ajunge și până la 3.500 euro NET/ lună.

SoftOne România, unul dintre angajatorii de top din industria IT, este prezentă pe piața locală de peste 10 ani. Grupul SOFTONE are peste 500 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri și 4000 de Consultanți Soft1 ERP asociați, ce deservesc peste 75.000 de clienți activi în patru țări (Grecia, Cipru, Bulgaria și România).

Având o experiență îndelungată în crearea celor mai inovatoare tehnologii, SoftOne dezvoltă soluții și servicii Cloud ERP, CRM, precum și aplicații de mobilitate și facturare electronică, asigurând transformarea digitală companiilor a tuturor companiilor, indiferent de dimensiune.