Social

Solutie pentru lupta impotriva Covid-19: Este portabilă, o puteți avea în geantă!

Solutie pentru lupta impotriva Covid-19. Adina Alberts, medic celebru, a prezentat pe pagina sa de socializare o varianta eficienta in sterilizarea produselor adus din exterior.

Este vorba de o lampă cu ultraviolete C, care este folosită și pentru sterilizarea în sălile de operație

„Este bine știut cât de folositoare sunt lămpile UV în sterilizarea sălilor de operații. Simplu, eficient, ieftin și rapid. De ce nu se utilizează în România în lupta cu COVID-19? De ce nu există lămpi mobile cu UV-C peste tot în spațiile destinate întrunirilor, în magazine, în farmacii, în spitale sau în policlinici!

Solutie pentru lupta impotriva Covid-19: Germicidă pentru bacterii, fungi și virusuri, inclusiv pentru noul corona

Există și varianta foarte simplă, de uz casnic, sub forma unui bec, pe care dacă îl atașați la o veioză, veți avea la îndemăna mereu, cea mai eficientă armă de sterilizare, și anume fascicolul de raze ultraviolete de tip C. Sau există varianta lămpilor cu baterii, precum cea descrisă în materialul video.

Conform celor mai noi studii, lumina UV-C este inofensivă pentru om, dar germicidă pentru bacterii, fungi și virusuri, inclusiv pentru noul corona”, spune Dr. Adina Alberts, potrivit Capital.

RAZELE ULTRAVIOLETEEste bine știut cât de folositoare sunt lămpile UV în sterilizarea sălilor de operații. Simplu, eficient, ieftin și rapid. De ce nu se utilizează în România în lupta cu COVID-19? De ce nu există lămpi mobile cu UV-C peste tot în spațiile destinate întrunirilor, în magazine, în farmacii, în spitale sau în policlinici! Există și varianta foarte simplă, de uz casnic, sub forma unui bec, pe care dacă îl atașați la o veioză, veți avea la îndemăna mereu, cea mai eficientă armă de sterilizare, și anume fascicolul de raze ultraviolete de tip C. Sau există varianta lămpilor cu baterii, precum cea descrisă în materialul video.Conform celor mai noi studii, lumina UV-C este inofensivă pentru om, dar germicidă pentru bacterii, fungi și virusuri, inclusiv pentru noul corona!

Posted by Dr Adina Alberts on Saturday, 21 March 2020