Info Actual

Info Actual > Showbiz > Soluții de carantină! Andreea Berecleanu, cină romantică în sufragerie
Showbiz

Soluții de carantină! Andreea Berecleanu, cină romantică în sufragerie

Soluții de carantină! Andreea Berecleanu, cină romantică în sufragerie

Soluții de carantină! Andreea Berecleanu, cină romantică în sufragerie. Fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 a postat pe pagina sa de Instagram câteva fotografii în care apare alături de soțul său. Cei doi au parte de o cină romantică la ceea ce pare un restaurant de lux. Realitatea e alta, însă.

Andreea Berecleanu a creat singură atmosfera romantică, chiar în sufrageria casei sale. „Aici actiunea este seara! O cina in doi! La pranz, poate fi in 3 sau un mic-dejun in 4! Asa este in aceasta perioada, cand suntem toti in casa, chiar daca copiii se mai trezesc si pe rand.

Am profitat ca e vineri seara (bine ca stiu in ce zi a saptamanii mai suntem) si am pregatit o masa doar pentru noi doi. Mi-am pus rochia imbulinata, mi-am executat buclele cu peria Ultimate Experience de la Rowenta, mi-am tras linia de tus si rujul rosu corai si am desfacut sticla de vin rosu. Evident, nu am uitat sa sting luminile si sa aprind lumanarile! Si am creat acasa cea mai intima si frumoasa atmosfera de restaurant. Voi, ce planuri aveti pentru serile de weekend?”, a fost mesajul vedetei.

 

View this post on Instagram

 

Aici actiunea este seara! O cina in doi! La pranz, poate fi in 3 sau un mic-dejun in 4! Asa este in aceasta perioada, cand suntem toti in casa, chiar daca copiii se mai trezesc si pe rand. Am profitat ca e vineri seara (bine ca stiu in ce zi a saptamanii mai suntem) si am pregatit o masa doar pentru noi doi. Mi-am pus rochia imbulinata, mi-am executat buclele cu peria Ultimate Experience de la Rowenta, mi-am tras linia de tus si rujul rosu corai si am desfacut sticla de vin rosu. Evident, nu am uitat sa sting luminile si sa aprind lumanarile! Si am creat acasa cea mai intima si frumoasa atmosfera de restaurant. Voi, ce planuri aveti pentru serile de weekend? ❤️ #MyRowenta #UltimateExperience #RowentaRomania @rowentaromania

A post shared by Andreea Berecleanu (@andreeaberecleanu) on