Info Actual

Info Actual > Showbiz > Sorin Bontea a spus adevarul! Ce a facut Stefania dupa ce a pierdut Asia Express
Showbiz

Sorin Bontea a spus adevarul! Ce a facut Stefania dupa ce a pierdut Asia Express

Sorin Bontea a spus adevarul! Ce a facut Stefania dupa ce a pierdut Asia Express

Sorin Bontea a spus adevarul! Castigatorul reality show-ului care a tinut intreaga tara cu sufletul la gura a marturisit ce a facut Stefania in momentul in care a pierdut finala Asia Express.

In cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Chef Sorin Bontea a declarat ca nu isi dorea sa se lupte in finala cu Speak si Stefania, din cauza frumoasei prietenii pe care au legat-o, iar chipul artistei, în momentul infrangerii, l-a doborat, scrie Spynews.

Sorin Bontea a spus adevarul: A fost cel mai greu momentul în care am văzut-o

„Nu mă așteptam să aibă un așa impact, sincer. Am zis că plec într-o aventură cu Răzvan și vedem noi ce iese și ce s-o întâmpla. Că vom sta cât putem și cât ne-o duce corpul și pe noi. Dar uite că am ajuns în finală, am reușit să câștigăm și cel mai rău îmi pare că am ajuns în finală cu Speak și Ștefania. A fost cel mai greu momentul în care am văzut-o pe Ștefania, când eram pe scenă. A fost un moment care a făcut cât o mie de cuvinte”, a dezvaluit Sorin Bontea, in cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, potrivit sursei mai sus mentionata.

Două echipe au luptat pentru premiul de 30.000 de euro

Cel de-al treilea sezon al show-ului „Asia Express“, de la Antena 1, şi-a desemnat câştigătorii. Două echipe au luptat pentru premiul de 30.000 de euro: Speak şi Ştefania, Sorin Bontea şi Răzvan Fodor.

Marii câştigători de la „Asia Express – Drumul comorilor“ sunt Răzvan Fodor şi Sorin Bontea

Cei doi au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro şi au dovedit că norocul a fost de partea lor. Deşi au trecut prin probe dificile, Răzvan Fodor şi Sorin Bontea au reuşit să facă faţă cu brio acestei competiţii. Răzvan Fodor a declarat la emisiunea lui Dan Capatos, că Speak și Ștefania au ajuns la aproape 20 de minute după ei.