Lifestyle

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, câștigătorii Asia Express! „A fost un drum către noi înșine”

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, câștigătorii Asia Express! „A fost un drum către noi înșine”
Sorin Bontea și Răzvan Fodor, câștigătorii Asia Express! „A fost un drum către noi înșine”. Cel de-al treilea sezon al show-ului „Asia Express“, de la Antena 1, şi-a desemnat câştigătorii. Două echipe au luptat pentru premiul de 30.000 de euro: Speak şi Ştefania, Sorin Bontea şi Răzvan Fodor.

Marii câştigători de la „Asia Express – Drumul comorilor“ sunt Răzvan Fodor şi Sorin Bontea. Cei doi au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro şi au dovedit că norocul a fost de partea lor. Deşi au trecut prin probe dificile, Răzvan Fodor şi Sorin Bontea au reuşit să facă faţă cu brio acestei competiţii. Răzvan Fodor a declarat la emisiunea lui Dan Capatos, că Speak și Ștefania au ajuns la aproape 20 de minute după ei.

După finala de miercuri seara, atât Sorin Bontea cât și Răzvan Fodor au postat pe paginile lor de Instagram mesaje emoționante despre aventura numită Asia Express.

„Vârsta e doar o cifră”

„Când ajungi la 50 de ani te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste! Da, vârstă chiar e doar o cifră și important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin.

Să ieși din zona de confort înseamnă să începi să te cunoști cu adevărat. Așa am descoperit că încă mai duc și duc bine! În viața trebuie să știi să te bucuri de tot ceea ce trăiești, de orice experiență nouă. Îți va fi mai ușor dacă recunoști față de tine că sunt lucruri pe care nu poți să le faci. Nu înseamnă că ești slab, dar nici faptul că te vei incăpățâna să tot încerci să le faci nu te va face mai puternic. Doar va naște frustrări. Nu suntem toți la fel și asta e cel mai frumos lucru. Umorul este esențial în viață!

Când am plecat din București spre Manila nu credeam că peste luni de zile voi scrie aceste rânduri. Am plecat cu gândul de a ne bucura pe cât posibil de tot ce o să ni se întâmple acolo. Și așa am făcut. Da, a fost greu, înfiorător de greu. Ne-au lăsat uneori și nervii, ne-a durut spatele, ne-au durut picioarele, am lăsat pe la asiatici vreo 9 kilograme din greutate, dar a fost ceva ce trăiești o dată în viață”, e de părere Sorin Bontea.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni pe scenă şi oameni în picioare

Sorin Bontea și Răzvan Fodor: „Asia Express a fost un drum către noi înșine”

„E foarte adevărat ce se spune. Asia Express nu e doar o emisiune la tv. Asia Express a fost într-adevăr un Drum al Comorilor pentru că a fost un drum către noi înșine. Am câștigat un prieten pe viață, baiatu meu, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aș putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el așa s-a obișnuit să mă audă :).

Mulțumesc familiei mele care m-a înțeles și m-a sprijinit. Dorul de ei a fost cea mai cruntă barieră. Mulțumim întregii echipe Asia Express care a trăit pas cu pas această cursă alături de noi. Ce se întâmplă în spatele camerelor este absolut spectaculos!.

În rest… Asia Express continuă! Oferim traininguri pentru următorul sezon despre cum să dormi în cele mai dubioase locuri. E o artă și asta…”, a fost mesajul lui Sorin Bontea pe pagina sa de Instagram.

„Din clasa întâi nu am mai câștigat niciun premiu”

„Din clasa întâi, de când am luat premiul al doilea, nu am mai câștigat nimic…până acum! E al naibii de frumos să iei premiul întâi la orice vârstă, în orice. Dar experiența asta a fost mai mult decât poți să descrii în cuvinte! Mulțumesc, echipei de producție @asiaexpressromania că m-ați făcut să accept aventura vieții mele!”, a fost mesajul lui Răzvan Fodor pe pagina sa de Instagram.