Lifestyle

Sorin Ovidiu Vîntu, în stare GRAVĂ! A fost internat de urgență. Medicii sunt rezervați

Sorin Ovidiu Vîntu, în stare GRAVĂ! A fost internat de urgență. Medicii sunt rezervați

Sorin Ovidiu Vîntu, fostul patron de la Realitatea TV, a fost internat în stare gravă  la Spitalul Fundeni din Capitală.

După ce a fost eliberat condiționat din închisoare în luna martie 2020, omul de afaceri acuza mai multe boli, printre care și o forma avansată de diabet zaharat. Potrivit surselor medicale, diabetul său avansează pe zi ce trece, iar din acest motiv este necesar să fie supus unei operații chirurgicale în care i se vor tăia patru degete de la un picior

Acum, Sorin Ovidiu Vântu ar suferi de o infecție generalizată și a fost internat de urgență la Spitalul Fundeni din Capitală, scrie Gândul.ro. Se pare că omul de afaceri a fost adus la spital azi-noapte într-o stare de sănătate precară. Până acum, medicii nu au făcut precizări în ceea ce privește evoluția stării sale de sănătate.

Reamintim că fostul patron de la Realitatea are  montate două stenturi la inimă, iar de astfel a suferit un infarct și preinfarct. Totodată, bărbatul a avut și tuberculoză, boală ce i-a afectat foarte rău plămânii și de care nu este 100% vindecat. În 2015 s-a scris că ar suferi și de cancer pulmonar, subiect pe care mogulul nu a vrut să îl discute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *