Info Actual > Showbiz > Soția lui Benone Sinulescu, despre decesul artistului: „N-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19”
Showbiz

Soția lui Benone Sinulescu, despre decesul artistului: „N-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19”

Soția lui Benone Sinulescu, despre decesul artistului: „N-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19”

Conform soţiei artistului, acesta devenise optimist în ultima perioadă şi spera că starea sa de sănătate se va îmbunătăţi. Dar de duminică, atunci când au apărut ultimele semne de neputinţă, starea sa a fost din rău în mai rău.
Soția lui Benone Sinulescu a oferit o declarație după decesul artisului, la vârsta de 84 de ani. Acesta se simțea rău de mai mult timp, însă i-a fost frică să meargă la spital.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat soția lui Benone Sinulescu, potrivit impact.ro.

Problemele de sănătate au început în urmă cu câteva luni

În urmă cu câteva luni au început problemele de sănătate pentru Benone Sinulescu. Atunci, îndrăgitul artist a fost găsit leșinat în casă. Soția sa a decis atunci să fie dus la un centru paleativ, unde însă nu îi merge bine deloc. La insistențele mai multor prieteni, soția a decis să-l transfere la un spital, unde medicii au făcut totul pentru ca artistul să-și revină.

În urma analizelor și după un tratament intensiv, marele artist trecuse de tot ce era mai rău. Fusese apoi externat și se recupera bine. După o vreme, problemele de sănătate au reapărut, însă, iar artistul s-a temut pur și simplu să mai meargă la spital, din cauza fricii de temuta boală covid. Astfel, el și-a găsit sfârșitul pe perna sa, în urma unei pneumonii.