Info Actual > Showbiz > Soția lui Cabral, la un pas să nască prematur: Ştiu, sunt un caz norocos!
Showbiz

Soția lui Cabral, la un pas să nască prematur: Ştiu, sunt un caz norocos!

Soția lui Cabral, la un pas să nască prematur: Ştiu, sunt un caz norocos!

Soția lui Cabral, la un pas să nască prematur. Andreea Ibacka a dezvăluit prin ce momente de coșmar a trecut în momentul în care era să nască prematur, departe de România.

“N-am povestit asta atunci, însă în 2018 am fost la un pas de a naşte prematur. Aveam 27 de săptămâni de sarcină, un copilaş de aproximativ 1 kg în burtică şi eram în ”vacanţă” în Malta. Timp de câteva zile am avut contracţii aproape fără pauză. Dese, regulate, aşa cum nu ţi-ai dori să apară înainte de termen. Iar pe insulă am descoperit un sistem sanitar complet nepregătit, trăind tot timpul cu senzaţia că aplicaţia mea de sarcină îmi oferă mai multe informaţii preţioase decât personalul de gardă cu care am interacţionat la „cel mai bun spital privat de-al lor”.

M-au anunţat că urma să nasc în noaptea respectivă şi apoi m-au trimis înapoi la hotel, pentru a nu se complica cu o turistă cu probleme de sarcină. Pe ieşire „m-au liniştit”, în schimb, spunându-mi că sunt şanse ca bebeluşul să supravieţuiască”, a povestit Andreea Ibacka.

“M-am întors în România şi cu multă grijă din partea doctorului meu, cu rugăciuni, cu tratament, cu repaus la pat timp de 6 săptămâni, am născut peste termen (la 41 de săptămâni) o fetiţă perfect sănătoasă. Ştiu, sunt un caz norocos!”, a mai spus actrița.

Andreea Ibacka și Cabral au devenit părinți pentru a doua oară la începutul lunii Octombrie. Actrița a născut un băiețel perfect sănătos.

“Gata. Totul bine. E băiat și e bine.

Andreea Ibacka e bine și ea.

Eu sunt acasă cu Namiko.

Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.

P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris Cabral în ziua în care a devenit tată de băiat.