Info Actual

Info Actual > Showbiz > Soția lui Mădălin Ionescu, aspru criticata de fani! Gestul care i-a enervat pe admiratorii săi
Showbiz

Soția lui Mădălin Ionescu, aspru criticata de fani! Gestul care i-a enervat pe admiratorii săi

Soția lui Mădălin Ionescu, aspru criticata de fani! Gestul care i-a enervat pe admiratorii săi

Soția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, noua concurentă de la Bravo, ai Stil! Celebrities”, și-a înfuriat fanii! Vedeta TV a ieșit îmbrăcată în combinezon la cumpărături.

După valul de critici aduse de fani, Cristina a reacționat imediat și a scris un mesaj pe un cont de socializare.

„Un astfel de echipament nu este scump și este disponibil. De ce aruncați cu pietre? Eu militez pentru a proteja și a ne proteja! Cu ce am greșit? Când va dispărea oare acest efect de turmă care îmbolnăvește societatea? Și faptul că am luat o cutie de iaurt și m-am uitat ce scrie pe ea și apoi am pus-o pe raft… care e problema? Fiecare dintre noi trebuie să își dezinfecteze produsele când ajunge acasă”, a scris Cristina pe Instagram.

Soția lui Mădălin Ionescu: “Voi gândiți înainte sa lăsați un comentariu?”

„Știți cât de ușor mi-a fost când am ajuns acasă ? Mi-am dat jos combinezonul, mănușile, masca și le-am aruncat (data viitoare îmi iau și botoși) și sunt liniștită că mi-am luat toate măsurile de siguranță să mă protejez și să îi protejez pe copiii și pe părinții mei care stau cu noi. Și nici nu fac risipă de echipamente pentru că ies din casă de 4 ori pe lună. Deci? 4 măști, 4 combinezoane de unica folosință, 4 perechi de mănuși, 4 perechi de botoși pe lună!

De ce să mă supun riscului? Pentru ca un cretin care se amuză pe seama situației în care ne aflăm să vină și sa îmi strănute pe haine (așa cum mi s-a întâmplat mie și soțului meu)? Voi gândiți înainte sa lăsați un comentariu la această postare a mea? Oameni buni, ce aveți? Cum să donez un combinezon de unică folosință pentru zugravi unor cadre medicale? Un astfel de combinezon costă 9 lei. Aceasta a fost găselnița mea pentru a nu îmi expune hainele și părul la eventualele picături ale unei persoane infectate cu COVID-19. Mie și lui Mădălin ni s-a întâmplat ca un cretin sa tușească și sa strănute lângă noi”, a mai precizat vedeta de televiziune.