Info Actual

Info Actual > Showbiz > Speak și Ștefania, trei ani de relație! Bat clopotele de nuntă?
Showbiz

Speak și Ștefania, trei ani de relație! Bat clopotele de nuntă?

Speak și Ștefania, trei ani de relație! Bat clopotele de nuntă?

Speak și Ștefania, trei ani de relație! Bat clopotele de nuntă? Cei doi artiști și-au celebrat cei trei ani de iubire, cu declarații publice, pe conturile lor de Instagram. „3 ani de cand ne traim unu’ pe altu’! ❤️ Te iubesc, @cristinaa.stefaniaa”, a fost mesajul lui Speak. Iubita sa i-a întors declarația. Aceasta a scris alături de o fotografie în care cei doi erau împreună „Azi se implinesc 3 ani de cand suntem nedespartiti❤️. Te iubesccc @iamspeak ❤️❤️❤️❤️!!!!!”

Frumoasa lor poveste de dragoste a început în timpul filmărilor pentru piesa lui “Libelula”. După această colaborare, cei doi au devenit de nedespărțit. „Îmi place că e umană. Nu e divă. Nu e intangibilă”, spunea Speak despre Ștefania, la acea vreme.

Asia Express le-a confirmat relația

După participarea la Asia Express, cei doi artiști sunt mai hotărâți ca niciodată să își unească destinele. Pe parcursul competiţiei extreme, Speak şi-a dat seama că se poate baza mereu pe Ştefania.

„Atuurile noastre au fost că am ştiut să ne drămuim explozia asta de nervi şi de energie negativă. Am ştiut cum să ne controlăm. Şi că am fost uniţi. Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în acelaşi timp. Ori cădeam eu, ori ea, şi ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare în Asia Express despre relaţia noastră – e ceea ce trebuie”, a mai spus Speak.