Info Actual

Info Actual > Showbiz > Starea de urgență s-a încheiat cu starea de panică. Casa artistei celebre călcată de hoți
Showbiz

Starea de urgență s-a încheiat cu starea de panică. Casa artistei celebre călcată de hoți

Starea de urgență s-a încheiat cu starea de panică. Casa artistei celebre călcată de hoți

Starea de urgență s-a încheiat cu starea de panică. Casa artistei celebre călcată de hoți. Chiar în prima oră de la ridicarea stării de urgență, Ellie White a trecut printr-o mare spaimă de nedescris.

Cântăreața Ellie White a avut parte de șocul vieții sale, azi-noapte, când hoții au încercat să-i forțeze ușa casei din Corbeanca. Artista în vârstă de 36 de ani a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook. Intenția sa a fost să-i pună în gardă și pe alți artiști care, timp de două luni, s-au filmat din casele de lux, devenind ținta infractorilor.

Ellie White este căsătorită cu impresarul Doru Tinca, cu care are doi copii, Mihai și Maria.

„Starea de urgență s-a încheiat într-un mod apoteotic. Azi-noapte, în jurul orei 00.30, hoții au încercat să intre peste noi în casă. Oribil sentiment!”, a mărturisit cântăreața, fără să dorească momentan să mai ofere și alte detalii.

Fanii i-au trimis mesaje de încurajare. Artista a primit cuvinte de bine inclusiv și de la alte vedete, care pot deveni și ele oricând ținta hoților.

Ellie White a cântat alături de DJ Project în perioada 2003-2009. De câțiva ani, însă, și-a început o carieră solo și are foarte mult succes.