Actual Showbiz

Starul din Misiune Imposibilă și Răzbunătorii, în stare critică după un accident provocat de condițiile meteo

Starul din Misiune Imposibilă și Răzbunătorii, în stare critică după un accident provocat de condițiile meteo
screenrant.com

Actorul star din Misiune Imposibilă și Răzbunătorii este în stare critică după un accident provocat de condițiile meteo.

Starul din Misiune Imposibilă și Răzbunătorii, în stare critică după un accident provocat de condițiile meteo

Starul din ultimul film Misiune Imposibilă, dar și seria 4, Răzbunătorii și Căpitanul America, Jeremy Renner, se află în stare critică, dar stabilă, după ce a suferit un accident cauzat de plugul de zăpadă.

Un purtător de cuvânt a confirmat luni, 2 ianuarie 2023, că actorul care a fost nominalizat de două ori la premiile Oscar se află într-o „stare critică, dar stabilă”, familia sa declarând că „primește îngrijiri excelente”.

Condițiile meteo, vinovate de accidentul actorului. Potrivit diverselor publicații americane, Renner a fost transportat cu avionul la spital, însă nu se precizează unde a avut loc, în mod exact, accidentul. Se știe că acesta deține proprietăți în apropierea stațiunii Mt Rose-Ski Tahoe, în apropiere de Reno, o regiune care a fost lovită de o furtună puternică în ajunul Anului Nou.

Detaliile despre accident sunt puține, la fel ca și cele despre rănile pe care le-a suferit și, ca atare, ce impact va avea asupra rolului său actual în serialul de ficțiune Michigan Town, locul lui de muncă actual.

Actualizări privind starea lui Jeremy Renner, starul care se află în stare critică în urma unui accident legat de vreme, sunt așteptate în continuare de către fani, pe toate rețelele de social media.

Despre participarea la filmul Misiune Imposibilă presa a scris că misiunea lui Renner chiar a fost imposibilă deoarece nu va putea nicidecum să îl eclipseze pe Tom Cruise, cel care este titularul primului rol. Și exact așa a fost. Despre Misiune imposibilă și motivul pentru care Tom Cruise nu a mai fost protagonistul principal al filmului putem citi pe larg cu un singur click aici.

Ce știm despre Jeremy Lee Renner

S-a născut la 7 ianuarie 1971 este un actor și muzician american. Și-a început cariera debutând în filme independente precum Dahmer (2002) și Neo Ned (2005), apoi în roluri secundare în filme mai mari, precum S.W.A.T. (2003) și 28 Weeks Later (2007). Renner a fost nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru interpretarea sa din The Hurt Locker (2008) și la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea sa din The Town (2010).

Renner l-a interpretat pe Clint Barton / Hawkeye, membru al Răzbunătorilor, în mai multe filme și seriale de televiziune din Universul Cinematografic Marvel, începând cu filmul Thor din 2011, ceea ce a dus la rolul principal în serialul Disney+ Hawkeye (2021). A apărut, de asemenea, în Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011), The Bourne Legacy (2012), Hansel și Gretel: Vânătorii de vrăjitoare (2013), American Hustle (2013), Mission: Impossible – Rogue Nation (2015) și Arrival (2016).