Info Actual > Showbiz > Ștefan Bănică, despre relaţia cu tatăl său: „Nu avea chestia asta, să îmi spună că e mândru de mine”
Showbiz

Ștefan Bănică, despre relaţia cu tatăl său: „Nu avea chestia asta, să îmi spună că e mândru de mine”

Ștefan Bănică, despre relaţia cu tatăl său: „Nu avea chestia asta, să îmi spună că e mândru de mine”

Ştefan Bănică se numără printre cei mai iubiţi artişti din ţară. În cadrul unei emisiuni TV, acesta şi-a adus aminte de tatăl său şi a făcut câteva dezvăluiri despre relaţia pe care o aveau, scrie Cancan.

Emoţionat și cu amintiri legate de copilărie, Ştefan Bănică a vorbit la Antena 1, despre cum s-a simţit când a urcat prima dată pe scenă alături de celebrul său tată. Cunoscutul artist şi-a adus aminte de momentul emoţionant, după ce a văzut reprezentaţia unui tânăr talentat, chiar fiul său, pe scena emisiunii la care este jurat.

„Era premiera de la Teatrul Bulandra a celebrei piese ”O scrisoare pierdută”, pusă în scenă de Liviu Ciulei din 1972, iar eu am fost acolo, aveam 5 ani. Habar nu aveam despre ce e vorba, dar eram prezent acolo şi nu înţelegeam de ce tata, care îl juca pe Ghiţă Pristanda, avea o sabie şi nu o scoate din teacă, aia era problema mea. La final, stăteam în primul rând şi tata m-a luat pe scenă la aplauze lângă toată distribuţia, nici nu ştiam eu atunci lângă cine stau. Tata nu avea chestia asta, să îmi spună mie că e mândru de mine. Le spunea altora, dar mie nu, probabil ca să nu mi-o iau în cap”, a povestit juratul Ştefan Bănică, după numărul unui micuţ concurent pe scena Next Star.

Sfaturile tatălui meu sunt întotdeauna binevenite

La rândul său, și băiatul mai mare al actorului, Radu Ștefan, a vorbit în urmă cu ceva timp despre lucrurile pe care le-a învăţat de la celebrul său tată, Ștefan Bănică Junior.

 „Sfaturile tatălui meu sunt întotdeauna binevenite, dar am obiceiul să mă pregătesc și să ma perfecționez singur, înainte să mă consult cu el”, a afirmat el.

Întrebat despre cel mai important sfat pe care l-a primit de la celebrul artist, fiul acestuia a răspuns: „Să nu fiu o formă fără conținut”.

Radu Ștefan acesta a explicat dacă a fost vreodată deranjat să audă despre el că este „Fiul lui Ștefan Bănică Junior”.

„Nu m-a deranjat și nici n-o să mă deranjeze vreodată. E o mândrie și o responsabilitate să port acest nume”.

„Nu pot să mă consider un artist deocamdată, dar un lucru ce-mi afectează viața, într-un fel, este lipsa intimității, făcând parte dintr-o familie cunoscută. Nu m-aș obișnui cu lipsa dreptului la viața privată, chiar dacă voi face o profesie care înseamnă expunere și contact cu publicul”, a dezvăluit băiatul artistului.