Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ștefan Bănică Jr., criză de nervi. S-au aruncat cuvinte dure. „Marș afară!/ Marș e parte din limbajul tău de țigănuș?”
Showbiz

Ștefan Bănică Jr., criză de nervi. S-au aruncat cuvinte dure. „Marș afară!/ Marș e parte din limbajul tău de țigănuș?”

Ștefan Bănică Jr., criză de nervi. S-au aruncat cuvinte dure. „Marș afară!/ Marș e parte din limbajul tău de țigănuș?”

Ștefan Bănică Jr., criză de nervi. S-au aruncat cuvinte dure. „Marș afară!/ Marș e parte din limbajul tău de țigănuș?”

Poza pe care Ștefan Bănică Jr. a postat-o pe contul său de Instagram a fost cea care a declanșat un adevărat scandal. Artistul a postat o imagine alături de Loredana Groza, din timpul filmărilor de la ”X Factor”. Imediat după, un fan al lui Bănică Jr. a ținut să comenteze, în termeni destul de duri, că Lavinia Pârva arată la fel de nefiresc ca Loredana, probabil în urma operațiilor estetice.

„Și pițipoanca aia de nevastă-ta a apelat la același chirurg estetician?? Seamănă tot mai tare cu Andreea Tonciu.🙈😆”, l-a întrebat unul dintre urmăritorii săi.
Fanul artistului nu s-a oprit doar la această remarcă și i-a spus „în față”, pur și simplu, că nevasta lui e „botoxată, silicona și proastă”.

„Țin minte că acum câțiva ani le criticai maxim pe parașutele botoxate, siliconate. Probabil râvneai să ai și tu una… 😜😅 A ta mai e și proastă pe deasupra (urmăriți-i interviurile ca să vedeți cât e de limitată), așa că, ce să-ți mai dorești de la viață?? Fericire maximă! 🙈❤️”, i-a scris fanul supărat.

Nu după mult timp, Ștefan Bănică Jr. le-a luat apărarea atât Loredanei, cât și soției sale. Acesta i-a răspuns destul de dur celui care a jignit-o pe mama copilului său.

„Prostia, nesimtirea și mârlănia nu au ce cauta pe pagina mea! Marș afară!”, i-a spus vedeta.

La rândul său, fanul lui Bănică s-a simțit jignit și a ținut să-l taxeze dur pentru cuvintele folosite, numindu-l „țigănuș”.

„Ștefan Bănică Jr., “marș” e parte din limbajul tău de țigănuș?! 🙂”, a întrebat acesta.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva, împreună de 7 ani

Ștefan Bănică Jr. are o relație cu Lavinia Pârva din 2013, după ce a divorțat de Andreea Marin. Cei doi au împreună un băiețel de aproape doi ani.

„Observ ca într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieții mele particulare. Pentru a linisti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relații cu Lavinia Pârva și nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber și e dreptul fiecaruia dintre noi să-și trăiască viața așa cum consideră, fără a simți nevoia de a da explicații. Este alegerea mea și sper sa o respectați. Mulțumesc!”, decșara la acea vreme Ștefan Bănică Jr.