Info Actual > Diverse > Ștefan Borleanu o pune la zid pe câștigătoarea Chefi la Cuțite: Bucătăria înseamnă mult mai mult decât o tocăniță
Diverse

Ștefan Borleanu o pune la zid pe câștigătoarea Chefi la Cuțite: Bucătăria înseamnă mult mai mult decât o tocăniță

Ștefan Borleanu o pune la zid pe câștigătoarea Chefi la Cuțite: Bucătăria înseamnă mult mai mult decât o tocăniță

Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, Ștefan Borleanu, o pune la zid pe câștigătoarea Chefi la Cuțite. Acesta este de părere că alți concurenți meritau ”mai mult de la acest show”, iar de la Narcisa Birjaru susține că nu prea are ce învăța.

Ștefan Borleanu o pune la zid pe câștigătoarea Chefi la Cuțite

„Îmi pare rău să vă contrazic, Chef Florin Dumitrescu, dar nu prea avem ce să învățăm de la Narcisa, nu cred că vedem la fel bucătăria. Nu am judecat pe nimeni, nu am subestimat pe nimeni, nu e stilul meu, dar consider că am fost câțiva care meritam mai mult de la acest show.

Am avut mereu gust în farfurii, am avut tehnică și am dat tot ce am mai bun pentru a ajunge cât mai departe.

Recunosc că la final am ajuns să ma frustreze situația, dar am trecut peste.

Bucătăria pentru mine înseamnă mult mai mult decât o tocăniță, suntem în 2021 și trebuie să evoluam, să ne ajutăm de tehnologie.

Mă bucur totuși că am avut meniul în finală, chiar dacă nu am fost eu cel care l-a executat. Felicitări Elena Matei, te-ai descurcat bine!

Câștigul cel mai mare a fost altul, am legat prietenii cu niște oameni speciali de la care cu siguranță am ce să învăț!”, este mesajul lui Ștefan Borleanu pe o rețea socială.

Mesajul lui Chef Florin Dumitrescu după eliminarea lui Ștefan Borleanu

„Deci, mă oftic și eu că nu au fost și ceilalți doi băieți în finală, au trecut câteva luni bune de atunci, mi-a trecut și supărarea pe Ștefan, totul OK. Eu sunt mândru de ai mei că am avut cea mai cea echipă din sezonul 9. Băieți buni. Mă repet, o sa fac live-ul pe Youtube să vă explic niște chestii pe care nu le vedeți sau nu vreți sa le vedeți și o să înțelegeți cel puțin din punctul meu de vedere cum stau lucrurile”, a postat Chef Florin Dumitrescu pe o rețea de socializare, potrivit Antena 3.