Lifestyle

Știi ce pui în farfurie? „18 lei pentru 1 kg de cireșe dolofane din Grecia, ca să ne fie scurtată viața cu o zi sau două”

Știi ce pui în farfurie? „18 lei pentru 1 kg de cireșe dolofane din Grecia, ca să ne fie scurtată viața cu o zi sau două”

Știi ce pui în farfurie? „18 lei pentru 1 kg de cireșe dolofane din Grecia, ca să ne fie scurtată viața cu o zi sau două”. Adina Alberts explică faptul că nu există un aparat de măsurare a „mizeriilor” din alimente.

Nu întotdeauna trebuie să ne orientăm după aspect. Nu neapărat când e vorba de alimentele pe care le consumăm. Celebrul medic readuce în atenția publicului problema „aspect versus sănătate”.

Viorel Cataramă a anunțat că vrea să se autoinfecteze cu Covid-19

Adina Alberts reamintește, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, că un viermișor într-o cireașă poate fi un semn pozitiv, chiar dacă neplăcut.

„TREBUIE SĂ ȘTIM CE MÂNCĂM! Am făcut pentru dvs o comparație simplă, între o cireașă din Grecia și una românească. Înțeleg că există diferențe de soi, de pământ, de climă…

Este “minunat” ca o cireașă să fie super dulce, super cărnoasă, să nu aibă viermi. Să nu se strice repede chiar dacă stă ore întregi, zile întregi, în căldură, pe o tarabă în piață.  Cum credeți că pot fi îndeplinite aceste “deziderate” organoleptice?! Cu prețul sănătății noastre, evident!

18 lei pentru 1 kg de cireșe dolofane din Grecia ca să ne fie scurtată viața cu o zi sau două… Și până când tehnologia ne va permite să mergem la cumpărături cu un aparat de măsurare a “mizeriilor” din alimentele de pe rafturi sau tarabe, nu ne rămâne decât să ne orientăm după aspect”, a fost mesajul Adinei Alberts.