Info Actual

Info Actual > Diverse > Știrea bombă a serii! Gigi Becali despre cazul lui Florinel Coman. „Merg eu la judecător și îl rog…”
Diverse

Știrea bombă a serii! Gigi Becali despre cazul lui Florinel Coman. „Merg eu la judecător și îl rog…”

Știrea bombă a serii! Gigi Becali despre cazul lui Florinel Coman. „Merg eu la judecător și îl rog…”

Omul de afaceri Gigi Becali, pare că nu este foarte afectat de situația dificilă în care se află fotbalistul de la FCSB, Florinel Coman.

După ce polițiștii l-au prins pe sportiv gonind cu mașina pe Autostrada A2 dinspre Constanța spre București, cu viteza de 165 de km/h, i-au întocmit dosar penal. Mai mult, poilițiștii îl acuză pe fotbalist că nu ar avea nici permis de conducere.

Becali crede că situația nu e așa gravă

Finanțatorul de la FCSB i-a luat apărarea fotbalistului, mărturisind că Florinel Coman a obținut permisul de conducere în Ucraina și că acesta ar fi valabil și pe teritoriul țării noastre. Mai mult, Becali a oferit o declarație scandaloasă: a afirmat că îi va cere personal judecătorului să-l ierte pe Coman.

„Nu e vorba că nu are carnet, dar are carnet luat în altă țară. E valabil și în Africa. El a luat carnetul în altă țară. Când milițienii au verificat în baza de date din România, nu le-a apărut. El nu e înregistrat în România.

Nu poate să fie caz penal, din moment ce avea permis. Miliția de la noi va verifica la miliția din Ucraina. A dat examenul acolo și acolo e înregistrat. Dacă e milițian din Brăila, ăla zice că nu e bun permisul.

El va primi suspendare de carnet din cauza vitezei. Și dacă îi dă un an de pușcărie cu suspendare, care e problema? Merg eu la judecător și îl rog să nu-i dea dosar penal, că e fotbalist la FCSB, la Gigi Becali”, a afirmat latifundiarul, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Când i-au fost solicitate actele, Florinel Coman nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie. Ca atare, Coman s-ar fi ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.