Info Actual > Petclub > Știrea despre câinii lui Gaga, furați într-un jaf armat, a uimit lume. Ce s-a întâmplat cu ei?
Petclub

Știrea despre câinii lui Gaga, furați într-un jaf armat, a uimit lume. Ce s-a întâmplat cu ei?

Știrea despre câinii lui Gaga, furați într-un jaf armat, a uimit lume. Ce s-a întâmplat cu ei?

Zilele trecute, știrea despre câinii lui Lady Gaga, furați într-un jaf armat, a uimit lume.  Koji și Gustav, doi dintre câinii cântăreței Lady Gaga, au fost furați miercuri seară, iar bărbatul care îi plimba a fost împușcat, anunța BBC. Dar ce s-a întâmplat cu ei? Cum au ajuns din nou acasă, a fost revendicată recompensa de 500.000 de dolari pe care Lady Gaga a anunţat că o oferă pentru găsirea patrupedelor?

Din fericire, cei doi buldogi francezi furaţi ai Lady Gaga au fost găsiţi în siguranţă şi predaţi poliţiei, potrivit unor oficiali citaţi deaceeași sursă. Cei doi câini, furați într-un jaf armat, au fost predaţi reprezentanților cântăreței, a spus poliția. Nu se ştie însă dacă a fost însă revendicată recompensa de 500.000 de dolari pe care Lady Gaga a anunţat că o oferă pentru găsirea patrupedelor.

Amintim faptul că bărbatul care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împuşcat miercuri seara, în Los Angeles, iar cele două vietăți au fost furate.

Poliţia din Los Angeles a confirmat că o serie de împuşcături au avut loc miercuri seară în West Hollywood, cu puţin timp înainte de ora locală 22:00, victima fiind transportată la spital. Ofiţerul Jeff Lee din cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles (LAPD) a confirmat pentru Fox News că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost împuşcat miercuri seară.

Pentru a-și recupera cele două animale de companie, Lady Gaga a oferit o recompensă celui care îi returnează câinii, Koji și Gustav. Al treiea câine, Miss Asia, a fugit și a fost recuperat mai târziu de poliție.