Info Actual

Info Actual > Social > Streinu-Cercel rupe tăcerea! Mesaj sumbru: “Dacă nu tac, ar trebui să își asume morții. Haideţi să ne deşteptăm”
Social

Streinu-Cercel rupe tăcerea! Mesaj sumbru: “Dacă nu tac, ar trebui să își asume morții. Haideţi să ne deşteptăm”

Streinu-Cercel rupe tăcerea! Mesaj sumbru:

Streinu-Cercel rupe tăcerea! Celebrul medic a transmis un mesaj tranșant în legătură cu vaccinul anti-COVID. Acesta i-a taxat dur pe medicii care contestă eficiența virusului și le transmite să se oprească, sau vor ajunge să își asume viețile pierdute în această pandemie.

Managerul Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, dr. Adrian Streinu-Cercel, a declarat că vaccinul anti-COVID este cât se poate de bun, pentru că autoritățile internaționale de resort nu și-ar permite să autorizeze un ser care să nu fie „eficient și sigur”.

Streinu-Cercel rupe tăcerea! Mesaj sumbru: “Dacă nu tac, ar trebui să își asume morții. Haideţi să ne deşteptăm”

“Dacă nu tac în momentul de față, ar trebui să își asume morții care devin sursă a acestor informații. Dacă noi nu înţelegem că suntem în pandemie, dacă noi nu înţelegem că pe teritoriul României este o epidemie, dacă noi nu înţelegem că pe teritoriul României se moare din cauza acestui virus, înseamnă că avem o problemă conceptuală majoră. Haideţi să ne deşteptăm în ceasul al şaptelea: să lăsăm specialiştii să vorbească. Haideţi să terminăm cu prostiile! Vaccinul este cât se poate de bun, este cât se poate de corect, nicio autoritate de EMEA sau Food & Drug Administration nu şi-ar permite să înregistreze un vaccin care nu este eficient şi care nu este şi sigur”, a declarat Adrian Streinu-Cercel la Antena 3.