Social

Streinu-Cercel trage semnalul de alarma: „Acest virus parsiv se ascunde in..”

Streinu-Cercel trage semnalul de alarma! Managerul Institutului Matei Bals a precizat ca daca am inteles sa stam acasa de Paste, atunci acea estimare, precum ca după Sarbatorile Pascale am putea avea o problema mare, ar putea fi stearsa cu buretele.

Dr. Streinu Cercel a facut apel la calm si liniste. Medicul a precizat ca virusul ucigas traieste in praf si mizerie. Acesta a fost si motivul pentru care acesta a rugat autoritatile sa spele strazile si parcurile.

Streinu-Cercel trage semnalul de alarma: „Cea mai mare nevoie o reprezintă nevoia de calm şi de linişte. E o bătălie foarte complicată, mai ales că acest virus parşiv se ascunde în praf şi mizerie. Am rugat autorităţile locale să spele străzi parcuri pentru că acolo se ascunde virusul.

Dacă vom înţelege să stăm şi în casă de Paşti, atunci acea estimare, precum că după Sărbătorile Pascale am putea avea o problemă mare, ar putea fi ştearsă cu buretele. Dacă nu înţelegem acest lucru, acest scenariu va fi probabil la vedere”, a declarat Adrian Streinu – Cercel, într-o intervenție la Antena 3, potrivit Gandul.ro.