Lifestyle

Suferă de o boală nemiloasă. Simona Halep a făcut anunțul: „La 17 ani am avut prima problemă”

Suferă de o boală nemiloasă. Simona Halep a făcut anunțul: „La 17 ani am avut prima problemă”

Suferă de o boală nemiloasă. Simona Halep a făcut anunțul. Deși se confruntă cu o gravă problemă de sănătate, încă din adolescență, Simona Halep a demonstrat că este o învingătoare. Sportiva se luptă cu dureri cumplite, despre care mulți nu știu. Frumoasa sportivă a primit un diagnostic crunt încă de pe vremea când avea 17 ani.

Simona Halep a dezvăluit că are mai multe hernii de disc. Tenismena a mai spus că problemele au început încă din adolescență, de la vârsta de 17 ani. Docotorii spuneau atunci că este cea mai tânără pacientă diagnosticată vreodată cu hernie de disc.

Problema de sănătate cu care Simona Halep se confruntă, încă din adolescență

„La 17 ani am avut prima problemă la spate și mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc”, a povestit Simona în cadrul documentarului „3 mm” difuzat de Pro TV.

Simona Halep se luptă cu 4 hernii de disc, iar de mai bine de 12 ani este nevoită să facă exerciții zilnice și trebuie să aibă grijă de mușchii de lângă coloana vertebrală, lucru care nu e deloc simplu.

„Am în jur de 4 hernii, nu sunt ușor de gestionat, din 2008 am făcut exerciții zi de zi, a trebuit să îmi recuperez foarte bine mușchii de lângă coloana vertebrală ca să-mi țină discurile în aceeași linie”, a mai mărturisit sportiva constănțeancă.

Mai mult, tenismena recunoaște că a fost nevoită să abandoneze un meci, pe motiv că nu mai putea face față durerilor.

„Cel mai greu moment din cariera mea a fost când a trebuit să abandonez un meci din cauza durerilor. Se întâmplă să intri pe teren cu dureri, pe o scară de la 1 la 10, de 2, iar după câteva minute să ajungi la 8. Nu poți să mai controlezi nimic, e cumplit și frustrant”, a dezvăluit Simona Halep, citată de VIVA.

Simona a explicat, în continuare și felul în care sportul de performanță i-a agravat problema, în timp.

„E un sport solicitant tenisul, rotațiile pe care noi le avem în tenis sunt foarte riscante pentru coloană. La 17 ani, am avut prima problemă la spate. Mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc. Am în jur de patru hernii, nu sunt ușor de gestionat. Permanent avem o durere, e greu”, a mai declarat sportiva.