Info Actual > Showbiz > „Sunt o norocoasă!” De ce iubește Carmen Grebenișan izolarea?
Showbiz

„Sunt o norocoasă!” De ce iubește Carmen Grebenișan izolarea?

„Sunt o norocoasă!” De ce iubește Carmen Grebenișan izolarea?

„Sunt o norocoasă!” De ce iubește Carmen Grebenișan izolarea? Vedeta de la Asia Express a mărturisit într-un interviu pentru libertatea.ro, că se buvură la maxim de această perioadă de izolare la domiciliu.

„Cred că primele 3-4 zile au fost cele mai grele, în care am simțit că sunt obligată să stau la izolare. Apoi mi-am găsit o groază de activități în casă și nici până acum nu am terminat tot ceea ce mi-am propus”, a declarat blonda.

Aceasta a mai spus că izolarea i se pare cu atât mai dulce, cu cât o petrece alături de noul său iubit, un farmacist din București. „Mă simt foarte bine și confortabil acasă, mai ales că sunt și îndrăgostită și, ce să vezi, direct în carantină cu persoana iubită. Sunt o norocoasă”, a declarat Carmen pentru sursa citată.

„Creativitatea poate zburda într-o grămadă de direcții”

Carmen Grebenișan le promite fanilor noi proiecte. Desemenea,  şi un content video nedifuzat până în acest moment pe reţelele de socializare. „Campaniile continuă, iar creativitatea poate zburda într-o grămadă de direcții. Am un teanc de proiecte video nefinalizate pe care, abia acum am timp să le termin. Sunt cărți pe care le-am cumpărat și n-am avut niciodată timpul necesar să le termin si o groază de documentare pe care mereu am vrut să le văd, însă îmi era prea somn”, a completat Carmen.