Lifestyle

Super-puterea animalelor! Lidia Fecioru: Pot depista boala stapanului

Super-puterea animalelor! Prietenii necuvantatori pot depista boala stapanului. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a oferit informatii nebanuite despre calitatile animalelor.

Animalele de companie nu doar ca sunt niște ființe foarte îndrăgite de către mulți oameni, dar unii au capacitatea să detecteze boala stăpânului sau chiar să preia starea de boală.

Nenumărate studiile au arătat că animale de companie au capacitatea de a detecta mirosuri specifice asociate cu bolile grave la oameni. Acurateţea cu care aceştia detectează persoanele bolnave este de aproaximativ 100% în cazul bolilor incurabile.

Într-un interviu inedit, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, un specialist cu har şi o mare iubitoare de animale, a vorbit despre modul în care te poate salva un animal.

Super-puterea animalelor: Pot depista boala stapanilor

„Medicii veterinari sunt Dumnezeii animalelor. Ei trebuie să intuiască ce-l doare pe animal, ei trebuie să intuiască totul. Un om îți spune ce-l doare, ori un animal nu poate face acest lucru. La animăluțe tu trebuie să fi clarvăzător, clar intuitor, ei practic foarte mult ghicesc”, a spus Lidia Fecioru.

Citeste continuare pe AnimalZOO.