Info Actual > Ezoteric > Superstiții legate de bijuterii. Voropchievici: Sunt purtătoare de informaţii
Ezoteric

Superstiții legate de bijuterii. Voropchievici: Sunt purtătoare de informaţii

Superstiții legate de bijuterii. Voropchievici: Sunt purtătoare de informaţii

Superstiții legate de bijuterii. Prezenți în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat care sunt lucrurile de care trebuie să ținem cont atunci când purtăm bijuterii.

‘Nu este permis să fie atinse pandantivele, talismanele sau amuletele pe care le purtăm pentru că au încărcătura cu energia fiecăruia. Când vine un perturbator de energii, nu a făcut decât să spargă aura de protecţie a corpului. Dacă e curios şi vrea să vadă, scoatem inelul şi îl oferim. Nu în mână, îl punem pe masă”, a precizat Mihai Voropchievici, la emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3.

Superstiții puternice despre bijuterii. „Verighetele nu se dau. Niciodată nimeni nu are ce să caute în inelul meu de dragoste şi de respect. Am şi eu inscripţionat numele soţiei şi data de căsătorie (…) Rubinul aduce fertilitate. Sunt şi pietre care nu se pun pe bijuterii.

Granatul. De multe ori, el este încurcat cu rubinul. Granatul se pune în argint, nu în aur

Nu este bine să purtăm aur pe degetul arătător. Trebuie să purtăm pe el argint cu piatră rece (albastru, bleu, verde deschis)

Verigheta, în cazul divorţului, nu se păstrează şi nici nu se dau moştenire. Le topiţi şi faceţi ceva cu ele. Nu facem alte verighete din ele (…) Este bine să ştim de la cine primim bijuterii. Ele sunt purtătoare de informaţii. Când vrem să topim din agresivitatea noastră purtăm pe degetul arătător un inel de argint cu o piatră rece”, a adăugat Lidia Fecioru.