Info Actual

Info Actual > Showbiz > Superwoman există și are 101! A supraviețuit gripei spaniole și coronavirusului. „Are un ADN supraomenesc”
Showbiz

Superwoman există și are 101! A supraviețuit gripei spaniole și coronavirusului. „Are un ADN supraomenesc”

Superwoman există și are 101! A supraviețuit gripei spaniole și coronavirusului. „Are un ADN supraomenesc”

Superwoman există și are 101! A supraviețuit gripei spaniole și coronavirusului. Angelina Friedman a supraviețuit cancerului, avorturilor, sângerărilor interne, sepsisului și acum nu una, ci două pandemii. La mai bine de 100 de ani după ce a trecut prin pandemia gripală din 1918, femeia, în vârstă de 101, ani a câștigat și lupta cu coronavirusul.

Un administrator la Mohegan Lake, New York, casa de îngrijire medicală în care locuiește Angelina Friedman a spus că aceasta este din nou ca înainte și sărbătorește viața ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Faptul că cineva poată învinge coronavirusul la 101, nu poate decât să ofere lumii speranță”, a declarat Amy Elba pentru CNN.

Fiica lui Friedman, Joanne Merola, a spus că mama ei este o supraviețuitoare.
„Ea și tata aveau cancer în același timp. Ea a supraviețuit. El, din păcate, nu”, a declarat fiica Angelinei Friedman.

S-a născut în timpul gripei spaniole

În 1918, Angelina Sciales (acum Friedman) s-a născut pe o navă care transporta imigranți din Italia spre New York City. Era în mijlocul pandemiei din 1918. Mama ei a murit la naștere, iar cele două surori ale ei au ajutat-o să supraviețuiască până când s-au putut reuni cu tatăl lor în New York, unde locuiau în Brooklyn, a declarat Merola pentru CNN.
Nu este om. Are un ADN supraomenesc,” a spus fiica sa.
Angelina Friedman, la mujer de 101 años que venció al coronavirus ...

Testată de coronavirus, din greșeală

Pe 21 martie, bătrâna a fost dusă la spital pentru o procedură medicală de rutină, însă atunci când medicii i-au făcut testul pentru noul coronavirus, rezultatul a ieşit pozitiv. După o săptămână petrecută în spital, a fost retrimisă la căminul de bătrâni, unde a stat în izolare până în data de 20 aprilie, când testul a fost repetat, iar rezultatul a fost negativ.

Primul lucru pe care l-a cerut Angelina Friedman după aceea au fost fire pentru împletit, a spus fiica ei, care în tot acest timp nu şi-a putut vizita mama. Însă ea i-a trimis mesaje de încurajare mamei sale. „Mergi înainte mamă, vei supravieţui nouă tuturor”.

În întreaga lume, căminele pentru îngrijirea bătrânilor sunt cele mai afectate de coronavirus. Oamenii sunt vulnerabili pentru că au vîrste înaintate și mulți dintre ei au comorbidități.