Info Actual

Info Actual > Diverse > Surpriză de proporții în lumea fotbalului. Fanii lui Rapid sunt în delir. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva
Diverse

Surpriză de proporții în lumea fotbalului. Fanii lui Rapid sunt în delir. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva

Surpriză de proporții în lumea fotbalului. Fanii lui Rapid sunt în delir. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva

Surpriză de proporții în lumea fotbalului. Fanii lui Rapid sunt în delir după ce Daniel Pancu a acceptat să revină la Rapid. Fanii au primit vestea cu mult entuziasm.

Imediat după ce Daniel Pancu a acceptat noua funcție, fanii Rapidului l-au felicitat pe rețelele de socializare, după ce Digi Sport a anunțat că fostul antrenor va ocupa acum funcția de președinte.

Surpriză de proporții în lumea fotbalului. O numire care îi face cinste lui Daniel Pancu

„O numire care îi face cinste lui Daniel Pancu / Felicitări, Daniel! / Mult succes, Pancone / Foarte bine că a ales să rămână, așa putem ataca promovarea / Dacă vom obține promovarea, jos pălăria! Poți repara ce ai stricat. Doar împreună putem reuși”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii Rapidului.

Deși nu a fost încântat de această funcție, Pancu a fost convins, în cele din urmă, de numeroasele mesaje primite de la rapidiști, care i-au transmis să nu plece și el de la club, așa cum s-a întâmplat cu Daniel Niculae, Vasile Maftei, Constantin Schumacher și alții.

Pancu va începe treaba odată cu intrarea echipei în cantonament în vederea reluării sezonului din Liga 2 și a pregătirii play-off-ului de promovare în primul eșalon.