Info Actual

Info Actual > Showbiz > Surpriză inedită pregătită de PRO TV. Au făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Showbiz

Surpriză inedită pregătită de PRO TV. Au făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Surpriză inedită pregătită de PRO TV. Au făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Surpriză inedită pregătită de PRO TV. În fiecare luni, fanii serialului Vlad așteptă cu nerăbdare începerea filmului lor preferat. Din pricina situației de criză, organizatorii au anunțat sistarea filmărilor, dar vin cu o surpriză inedită.

Începând din această seara, pe contul oficial de Instagram VLAD, fanii vor putea sta de vorbă cu vedetele serialului. Cei care dau startul acestor întâlniri online, în seara aceasta, sunt Anghel Damian, Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Victoria Răileanu și George Piștereanu. Actorii vor intra live pe contul de Instagram, pe rând, începând cu ora 20:30.

Anghel Damian, interpretul lui Adrian Anuței din serial și totodată scenaristul VLAD, ne spune că prin aceste întâlniri echipa serialului dorește să aducă publicului fidel o parte din bucuria pe care o aveau în fiecare luni, la difuzarea serialului.

Vom răspunde întrebărilor voastre, vom avea concursuri și alte surprize
„În aceste vremuri nemaiîntâlnite, când viețile noastre sunt reașezate după noi reguli, cel mai liniștitor lucru este să te întorci la obiceiurile frumoase de dinainte de criză.

Din păcate, situația generată de virus ne-a obligat să oprim filmările și, neavând încă episoadele care să asigure continuarea, difuzarea s-a amânat și ea pentru vremuri mai bune. Dar asta nu înseamnă că obiceiul de a fi alături de voi în fiecare luni se oprește aici. #Vladay continuă, de data aceasta în online, pe contul de Instagram oficial al serialului, unde în fiecare zi de luni, noi, cei din spatele ecranului, vom fi în dialog cu voi.

Vom răspunde întrebărilor voastre, vom avea concursuri și alte surprize, pe scurt, vom încerca să aducem o parte din bucuria pe care o aveați la difuzarea episoadelor, sub o altă formă. Totodată, și pentru noi serile de luni vor fi mai frumoase, pentru că le vom petrece alături de voi”, spune Anghel Damian.