Lifestyle

Surpriza toamnei! Simona Gherghe, din nou la TV. „Nu va fi simplu pentru mine”

Surpriza toamnei! Simona Gherghe, din nou la TV. „Nu va fi simplu pentru mine”

Surpriza toamnei! Simona Gherghe, din nou la TV. „Nu va fi simplu pentru mine”.

Începând cu 5 septembrie, Simona Gherghe va fi la cârma celui mai iubit reality show matrimonial, „Mireasa”, de la Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30.

Simona Gherghe a declarat pentru Antena 1 că emisiunea „Mireasa” este genul de emisiune pe care oriceine ar vrea s-o aibă în portofoliu ca și prezentator. Vedeta a dezvăluit că cei de la Antene i-au mai făcut o dată oferta de a prezenta această emisiune, anul trecut. A fost nevoită să refuze, însă, pentru că Vlad, fiul său, era încă foarte mic.

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu, cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune.

N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-ma, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!”, a declarat Simona Gherghe.

„Experimentul acesta social va fi extrem de interesant”

Vedeta Antenei 1 a mărturisit, de asemenea, că fiind pasionată de psihologie, această emisiunea i se potrivește de minune.

„Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe 5 septembrie, sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită. Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască, vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea, căci asta este marea miză!

Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară. Pentru ei va fi şi mai dificil, chiar dacă vor locui într-o casă absolut spectaculoasă! Aşa că vă invit în fiecare zi, de luni până vineri de la ora 14:00 şi sâmbătă de la ora 13:30 să-mi fiţi alături în această aventură!”, a mai spus Simona Gherghe.

Povești de dragoste, în direct, la TV

Din 5 septembrie, în calitate de gazdã a reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1, Simona Gherghe va aduce în centrul atenției povești de dragoste, momente mai mult sau mai puţin tensionate și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus.

Noua formulă a toamnei la Antena 1 aduce, începând de luni, 7 septembrie, trei porții săptămânale de artă în farfurie ce poartă semnătura Chefi la cuțite, (lunea, marţea şi miercurea, de la 20:30), urmate de o seară de dramă intensă în Sacrificiul (miercurea, de la 22:30) și muzică de neoprit în cadrul celui de-al nouălea sezon X Factor ( vinerea, de la 20:30)!  Serile de weekend vor fi marcate de transformări excepționale la Te cunosc de undeva! (sâmbăta, de la 20:00) , iar fiecare săptămână se va încheia cu o doză generoasă de umor excentric, la iUmor ( duminica, de la 20:00).