Lifestyle

Survivor România. Sorin Pușcașu nu se teme de concurenții rămași în joc: „Au rămas cei mai rapizi, dar nu cei mai buni”

Survivor România. Sorin Pușcașu nu se teme de concurenții rămași în joc: „Au rămas cei mai rapizi, dar nu cei mai buni”

Survivor România. Sorin Pușcaș, unul dintre cei mai apreciați concurenți de la „Survivor România 2021”, face parte din echipa Războinicilor, iar în ediția trecută a continuat atacurile la adresa concurenților rămași în competiția Survivor România 2021!

Cel mai îndrăgit războinici de la Survivor Români continuă seria de dezvăluiri total neașteptate despre băieții rămași în competiție, spunând că au rămas printre cei mai rapizi, dar nu neapărat cei mai buni pentru Survivor România.

Sorin Pușcașu a primit un mesaj din partea unui internaut, care spune așa: ”Îi bat fetele”. Fostul războinic nu a ezitat deloc să răspundă, susținând că o să-și ia multe replici acide după acest răspuns.

Sorin Pușcașu nu se teme de concurenții rămași în joc

„Încă au rămas aproape cei mai rapizi din competiția asta, dar nu neapărat și cei mai buni pentru competiția asta”, a răspuns Sorin.

„Dacă fetele sunt sub nivelul mediu al acestei competiții, așa cum cum spus unii din competiție, oare unde sunt băieții”, a mai adăugat fostul concurent de la Survivor.

„Este foarte posibil să mă vedeți acolo, în finală, dar nu merg s-o iau pe Elena că n-am treabă cu ea. Poate iau pe altcineva sau nu stiu, vedem”, continuă Sorin, la secțiunea de întrebări de pe contul lui de Instagram.

Sorin Pușcașu a reacționat după ce cele două fete, rămase la Survivor România 2021, au făcut show pe traseu! Fostul războinic și-a spus părerea despre competiția la care a participat, spunând că Survivor nu este despre atletism sau despre cine ajunge primul, ci despre cum finalizezi ultima probă.

„Când am vazut astea de individuale am zis ca nu este corect, ca fetele sunt in dezavantaj…dar se pare ca nu. Nu sunt la egalitate, sunt mai bine. Asa cum am spus de atatea ori, competitia asta nu este atletism, nu este despre cine ajunge primul, chiar daca unele fete ajung inaintea baietilor, dar este important cum dai la final, felicitari!”, potrivit wowbiz.ro