Info Actual

Info Actual > Showbiz > Survivorul Ghiță luat la rost de Grațiela Duban. „Zi, mă!”
Showbiz

Survivorul Ghiță luat la rost de Grațiela Duban. „Zi, mă!”

Survivorul Ghiță luat la rost de Grațiela Duban. „Zi, mă!”

Survivorul Ghiță luat la rost de Grațiela Duban. „Zi, mă!” Abia ieșit din competiția Survivor, Ghiță Balmuș a fost luat la întrebări de către faimoasa Grațiela Duban.

Invitat prin legătură telefonică la emisiunea Fan Arena, a fost pus „față în față” cu persoana cu care s-a înțeles cel mai bine în concursul Survivor. Acesta i-a reproșat porecla pe care i-a pus-o după ieșirea ei din competiție.

„Felicitări pentru tot parcursul, dar am ceva să îți spun. Porecla mea e Răposata? Zi mă! Râzi tu râzi, dar nu e râsul tău”, a întrebat Grațiela Duban.

Ghiță i-a explicat Grațielei Duban că porecla nu a venit de la el.

„Porecla cu răposata a plecat de la faptul că Elena în continuare dădea în mine cu faptul că noi doi aveam o relație foarte bună amicală. Și foarte multe certuri în continuare în tabără se produceau din motivul ăsta. Pentru că ea simțea nevoia să mă atace unde știa că oarecum mă doare.

Pentru că noi doi am avut doar o relație normală, de prieteni, într-un concurs în care, într-adevăr, la un moment dat, ne-am povestit lucruri de acasă. Tu despre familia ta, eu despre viața mea și acest lucru ne-a apropiat.

Elena, însă, nu înțelegea că dincolo de Survivor, pot să fie și alte discuții. Și ea a zis Răposata și atunci eu am zis. „Ok, dacă vrei să fie Răposată, pentru că ea a plecat din concurs, înțeleg, dar nu încerca să o dai în lucruri mai negative”. De acolo a plecat Răposata”, a spus survivorul Ghiță.