Lifestyle

Tânăr întors din Diaspora: „Voi sunteți niște retardați și noi ne plimbăm cu 200 la oră”

Tânăr întors din Diaspora: „Voi sunteți niște retardați și noi ne plimbăm cu 200 la oră”. Un tânăr din Brăila a făcut live pe Facebook, în timp ce conducea cu 200 de km/h. Bărbatul a luat în râs situația prin care trec românii din cauza pandemiei de coronavirus.

Tânărul, recent întors din Anglia, s-a filmat mai întâi, împreună cu doi prieteni, la restaurantul McDonald’s din Brăila, acolo unde și-a cumpărat o înghețată „de foame”. Ce a urmat apoi, însă, depașește orice așteptare. Bărbatul a făcut live pe Facebook în timp ce conducea cu 200 de km/h pe șosea. Acesta nu avea permis sau declarație pe propria răspundere pentru a ieși din casă.

„Bă, voi sunteți în casă, vă uitati la mine, stați în casa închiși, și eu mă plimb pe afară … (…) Uitați și voi cum se ridică acul, terminaților! (…) Voi sunteți niște terminați, retardați și noi ne plimbăm la 200 la oră. Dau 200-300 de euro și îmi iau permisul înapoi. Noi ne permitem să mergem cum vrem!”
Polițiștii l-au tras pe dreapta, pe raza localității Valea Cânepii, și au descoperit că tânărul de 23 de ani nu avea permis de conducere, motiv pentru care i-au întocmit un dosar penal.Mai mult, nici șoferul și nici cei doi prieteni ai săi nu aveau declarații pe propria răspundere, astfel că au fost amendați cu câte 2.000 de lei.Șoferul a primit o altă amendă de 3.290 de lei pentru live-ul de pe Facebook, pentru expresiile jignitoare și pentru că nu purta centura de siguranță, scrie debraila.ro.