Lifestyle

Tavi Colen intervine in scandalul momentului. Mesaj acid: „L-am rugat pe Alin sa facem un pact”

Tavi Colen intervine in scandalul momentului. Mesaj acid: „L-am rugat pe Alin sa facem un pact”

Tavi Colen intervine in scandalul momentului. Artistul a hotarat sa spuna lucrurilor pe nume la 14 ani de la destramarea trupei Talisman si dupa divortul lui Alin Oprea.

Tavi Colen a dezvaluit care este adevaratul motiv al destramarii trupei Talisman. Artistul da vina pe Laria, sotia lui Alin Oprea, care ar fi fost marul discordiei.

Tavi Colen intervine in scandalul momentului. Mesaj acid: „L-am rugat pe Alin sa facem un pact”

„L-am rugat pe Alin sa facem un pact. Eu l-am rugat sa faca trei lucruri ca sa continue. Vreau sa ii aduc aminte cele trei conditii pe care l-am rugat sa le indeplineasca pentru ca noi sa putem continua cu aceasta formatie. Aceste trei dorinte sunt urmatoarele:

1. Nu doream să mai bea alcool inainte de spectacol caci eu il caram sa nu-l vada presa ca merge pe multe cărări.

2. L-am rugat să nu mai vina cu sotia la concerte, nu din cauza ca nu-mi placea fata ei sau ca aveam altercatii. Aveam momente in care Larisa imi explica cum sa cant, cum sa merg, cum sa ma imbrac si chestia asta m-a deranjat foarte tare. A venit Larisa sa-mi explice ca nu fac bine ce fac. Nu mai e important ce discutii am avut noi. Nu vreau sa discutam! Dar nu mai vreau sa avem aceste discutii legate de sotia lui. Intotdeauna m-am dus cu o floare la ei, cu un cadou pentru cel mic. Nu din motive prietenesti i-am spus sa nu mai vina cu ea, ci din motive profesionale. Sa vina cu ea la concerte, sa stea in sala, nu in culise.

3. Eu am un contract pe care din pacate nu am putut sa vin sa vi-l arat. Am adus o lucrare la formatia Talisman, era o reclama la o companie de telefonie mobila. Eu am contractul, el se duce a doua zi la respectivul angajator si a spus ca el e compozitorul piesei din reclama si ca nu e de acord sa imparta banii cu Tavi. La fundatia Talisman, ca eu faceam versurile sau ca le facea el…”, declara Tavi Colen cu câțiva ani în urmă, citează ciao.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *