Lifestyle

Te-ai îngrășat? Uite ce alimente să incluzi în dietă ca să slăbești

Te-ai îngrășat? Uite ce alimente să incluzi în dietă ca să slăbești sănătos. Ai încercat diverse diete, ai redus porțiile de mâncare și nu au dat niciun rezultat? Dacă incluzi alimentele menționate mai jos în dieta ta, rezultatul o să fie unul singur: vei slăbi.

Te-ai îngrășat? Uleiuri: ulei de canepa, ulei de in, ulei de masline, ulei de alune, sos pesto, ulei de susan, ulei de nuci. O portie = 1 lingura.

Nuci si seminte: migale, unt de migddale, nuci braziliene, unt de caju, unt de arahide, caju uscat, alune uscate, seminte de floarea soarelui coapte, alune de padure, nuci macadamia, nuci pecan, seminte de pin, fistic, seminte de dovleac, unt de seminte de floarea soarelui, tahini, nuci. O portie = 2 linguri.

Masline: masline negre, masline verzi sau amestecuri de masline. Consuma-le ca aperitiv sau peste pizza, salat si paste. O portie = 10 masline mari.

Nu uita de ciocolata. Da ai citit bine.  Include fulgi de ciocolata neagra sau semi-indulcita, bucati de ciocolata neagra în iaurt sau în lapte. O portie inseamna 40 de grame, potrivit girly.ro.