Info Actual

Info Actual > Showbiz > Teo Trandafir a vorbit despre DIVORȚ! Dezvăluiri dureroase: Am suferit de nu m-am ridicat de pe podele
Showbiz

Teo Trandafir a vorbit despre DIVORȚ! Dezvăluiri dureroase: Am suferit de nu m-am ridicat de pe podele

Teo Trandafir a vorbit despre DIVORȚ! Dezvăluiri dureroase: Am suferit de nu m-am ridicat de pe podele

Teo Trandafir a vorbit despre DIVORȚ! Îndrăgita prezentatoare TV a oferit dezvăluiri dureroase despre momentul care a marcat-o profund. Teo Trandafir si Constantin Iosef s-au casatorit cu mare fast, dar casnicia lor nu a durat mai mult de jumatate de an.

In cadrul unui interviu, indragita prezentatoare de televiziune si-a deschis sufletul si a vorbit deschis despre suferintele din dragoste, dar si despre divort.

Teo Trandafir a vorbit despre DIVORȚ! Dezvăluiri dureroase: Am suferit de nu m-am ridicat de pe podele

“Am suferit ca un animal, am suferit cumplit, am suferit de nu m-am ridicat de pe podele. A fost ceva înspăimântător. Nu am spus niciodată nimic pentru că mi se pare oribil ca bărbatul care te-a rănit sau pe care l-ai rănit să ştie că tu suferi. El trebuie să-şi trăiască suferinţa lui, nu să i-o pui în braţe şi pe a ta. Pentru că se trezeşte în postura de dublă victimă. Şi am tăcut ca mormântul. Nu am trimis SMS-uri, nu sunt genul care să facă asta”, a declarat Teo Trandafir, conform Libertatea.

In plus, Teo Trandafir a vorbit si despre perioada in care a ales sa retraga o din lumina reflectoarelor.

“Televiziunea are o parte bună şi o parte proastă. Partea bună este cea evidentă: că apari la TV, că-ţi faci treaba şi îţi iei banii. Partea proastă este cea în care te hăituiesc paparazzi ca pe un câine prin boscheţi. Dacă renunţi la televiziune, rămâi cu partea proastă. În acea perioadă am fost şi săracă, şi hăituită de paparazzi prin boscheţi. „Iată în ce hal a ieşit vedeta“. Eram săracă rău, rău. Cum voiau să ies? Nişte oameni care nu au înţeles nimic. Dar e treaba lor. Ei se justifică spunând că-şi câştigă astfel existenţa.

Cretinii spun că trebuie să-ţi asumi. Nu trebuie să-ţi asumi

Când am divorţat s-au mutat în faţa casei mele, la propriu, cu băgăjele, cu apă, îşi împărţeau unul altuia mâncare şi eu sufeream în casă îngrozitor. N-am putut să o scot pe fiică-mea din casă o săptămână. Cretinii spun că trebuie să-ţi asumi. Nu trebuie să-ţi asumi. Eu, de exemplu, dacă trebuie să merg pe stradă cu un bărbat, care arată măcar de departe ca un om, e clar că este: iubitul secret, bărbatul misterios, câteodată se întâmplă să fie câte 2-3. Dacă vine unul să mă ajute să-mi pun motorină-n rezervor, nu înseamnă că după îmi pune şi „mo-to-ri-nă-n re-zer-vor„”, a explicat ea.