Info Actual

Info Actual > Showbiz > Teo Trandafir, mărturisiri de suflet despre relația sa: Totul s-a întâmplat cum trebuia să se întâmple!
Showbiz

Teo Trandafir, mărturisiri de suflet despre relația sa: Totul s-a întâmplat cum trebuia să se întâmple!

Teo Trandafir, mărturisiri de suflet despre relația sa: Totul s-a întâmplat cum trebuia să se întâmple!

Teo Trandafir, mărturisiri de suflet despre relația sa. Îndrăgita prezentatoare TV și-a deschins inima și a vorbit despre un subiect sensibil.

În momentul în care a fost întrebată dacă își reproșează lucruri sau are regrete în ceea ce priveștele fostele relații de dragoste, Teo Trandfir a transmis un răspuns sincer.

“Culmea este că au mers așa cum și-au dorit ele. Nu cred că am fi putut face nici eu, nici partenerul meu mai mult decât am făcut la acel moment. Am pornit la drum amândoi cu gândul că totul va fi perfect, că vom fi fericiți până la adânci bătrânețe. Cineva, la un moment dat, a luat-o în altă direcție. Mergi mai departe și asta a fost. Desigur că ai senzația, imediat după ce s-a încheiat relația, că din cauza ta s-a întâmplat, că ai fi putut face mai mult, că nu ești făcută să trăiești în cuplu. Când se termină o relație, îți pui întrebări, dar realizezi că totul s-a întâmplat cum trebuia să se întâmple”, a spus Teo Trandafir pentru ciao.ro.