Lifestyle

Testul suprem al iubirii. Bianca și Livian de la „Puterea Dragostei”: „Tata mi-a zis să vin acasă fără el”

Testul suprem al iubirii. Bianca și Livian de la „Puterea Dragostei”: „Tata mi-a zis să vin acasă fără el”

Testul suprem al iubirii. Bianca și Livian de la „Puterea Dragostei”: „Tata mi-a zis să vin acasă fără el”.

Livian și Bianca Comăneci, cei doi câștigători ai emisiunii „Puterea Dragostei” se înțeleg de minune după terminarea show-ului. În ciuda faptului că mulți le-au prezis despărțirea, cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată. Livian a declarat pentru wowbiz.ro că până și el e surprins de cât de bine merg lucrurile între el și Bianca.

„Ne înțelegem foarte bine și facem totul împreună. De altfel, nici nu avem timp să ne plictisim că ne ducem în atâtea locuri, avem atâtea întâlniri… E frumos, nu m-am așteptat ca totul să decurgă așa.

Recunosc că am avut o teamă în ceea ce o privește pe Bianca. Eram curios să văd cum se comportă după doi ani de stat la Istanbul, dacă reacționează la ce spune lumea. Dar nu, ea este aceeași, m-a impresionat plăcut!”, a declarat Livian.

Bianca Comănici a declarat pentru aceeași sursă citată că s-a întâlnit în sfârșit cu mama sa. Fosta concurentă de la emisiunea de la Knal D a mărturisit că emoția revederii a fost copleșitoare.

„Mama l-a plăcut foarte mult pe Livian, i s-a părut încântător și s-a declarat așa de mulțumită de alegerea mea. L-a îndrăgit imediat, chiar dacă era emoționată. La fel eram și eu, am plâns așa de tare când am văzut-o, îmi tremurau și mâinile și picioarele.

Îmi era atât de dor de ea. A fost întâlnirea vieții mele, sincer, bucuria revederii, nu o pot descrie în cuvinte niciodată. Ceva incredibil și puternic…”, a spus Bianca Comănici.

„Probabil, în timp, și tata își va schimba modul de a gândi!”

Bianca se gândește cu nostalgie la locurile copilăriei sale. Câștigătoarea de la „Puterea Dragostei”, abia așteaptă să ajungă în orașul natal, Tecuci. Singurul impediment, însă, este refuzul tatălui său de a-l vedea pe Livian.

„După un an și trei luni de când nu am mai ajuns la mine, acasă, am niște emoții… Nu știu ce voi simți când voi ajunge în locurile pe care nu le-am mai văzut de atâta vreme. Însă, sunt nerăbdătoare să stau cu familia.

Din păcate, am ales să merg la Tecuci fără Livian, tata este împotrivă, mi-a zis să vin fără el! Încă nu este de acord cu relația noastră! De aceea, a venit mama la București să îl vadă, să își formeze o părere. Mă bucur că ea l-a plăcut, probabil, în timp, și tata își va schimba modul de a gândi!”, a mai spus Bianca.