Info Actual

Info Actual > Showbiz > Thalia, despre pandemia de coronavirus: „Ceea ce se întâmplă este real”
Showbiz

Thalia, despre pandemia de coronavirus: „Ceea ce se întâmplă este real”

Thalia, despre pandemia de coronavirus: „Ceea ce se întâmplă este real”

Thalia, despre pandemia de coronavirus: „Ceea ce se întâmplă este real”. Regina telenovelelor a fost una dintre vedetele care a publicat cel mai mult despre COVID-19, de când a fost declarată starea de urgență în Statele Unite. Thalia își îndeamnă admiratorii să fie responsabili și să rămână calmi.

„Acestea sunt momente pentru a-ți păstra calmul în mijlocul haosului. Acestea sunt perioade de căutare a păcii, stabilității, iubirii și credinței. Da, ceea ce se întâmplă este real, dar avem responsabilitatea de a menține calmul și pacea, mai ales dacă avem copii mici acasă”, a fost mesajul Thaliei, într-o postare pe Instagram.

Recent, Thalia a decis să le mărturisească admiratorilor ei că, de când era mică, suferă de tulburare obsesiv-compulsivă. Printre altele, asta o determină să aibă mai multe ritualuri de curățare, de mai multe ori pe zi.
„Cea mai mare parte a vieții mele am trăit controlând tulburarea obsesiv-compulsivă pe care am dezvoltat-o de la o vârstă fragedă. Nu degeaba cei mai apropiați mă numesc #howardhughes. Au trecut ani buni de control al minții și de analizare a declanșatorilor emoționali pentru a controla această complicație. Spălarea continuă a mâinilor, deschiderea și închiderea robinetelor de apă, atingerea mânerelor ușii cu o bucată de hârtie și ritualuri de curățare nesfârșite au fost o constantă pentru mine”, a mărturisit actrița.