Info Actual

Info Actual > Showbiz > Tily Nicuale a născut un băiețel, chiar de ziua soțului ei!
Showbiz

Tily Nicuale a născut un băiețel, chiar de ziua soțului ei!

Tily Nicuale a născut un băiețel, chiar de ziua soțului ei!

Tily Nicuale a născut un băiețel, chiar de ziua soțului ei! Actrița a născut un băiețel sănătos și frumos, chiar pe 26 martie, o dată cu semnificații multiple. Este ziua de naștere a soțului său și data căsătoriei lor.

„L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil. De ziua soțului, i-am făcut cea mai mare bucurie.
În urmă cu 10 ani mergeam la primărie să declarăm căsătorie iar pentru noi, de acum încolo, aceasta zi va avea triplă semnificație.
Cel mai nou membru al familiei, Radu-Teodor, al cărui nume simbolizează „Bucurie”-„Darul lui Dumnezeu”, s-a născut sănătos și voios. 3620 kg, 52 cm”, a fost mesajul vedetei pe pagina sa de Instagram.

Aceasta a împărtășit vestea cu admiratorii săi. A vorbit și despre vremurile dificile pe care le trăim cu toții, dar pe care le vom depăși prin iubire. „Familia plânge într-una de fericire când facem video call-uri, dar știm cu toții că este doar un moment din viețile noaste când stăm despărțiți! În realitate, suntem mai uniți și recunoscători fiindcă ne avem unii pe ceilalți.

Sofia este surioara pe care orice frățior și-ar fi dorit-o. Numai că ea este 100% surioara lui Radu. Fetița cu ochi albaștri care l-a dorit, pupat într-una atunci când era în burtica și i-a spus neîncetat: Te iubesc!

Tily-Niculae-a-născut-un-băiețel-2

Este acasă și plânge de emoții și neputință că nu îl poate ține în brațe. Dar, în curând 🙂 ne vom drăgăli cu toții!
Nașterea a decurs bine, mulțumită doamnei dr. CLAUDIA SAI și echipei. Au fost răbdători și extrem de atenți într-un moment atât de delicat pentru orice mamă. Eu mă simt bine…așa cum mă știți. În asemenea moment orice simptom dispare!
Pufoșenia noastră este înconjurată de lumină și iubire. Este soarele și luna, dragoste din iubirea mea și a lui Popescu. Sunt copleșită, fericită și recunoscătoare!
Avem doi copii❤️🙏💋! Mulțumesc, Doamne!”, a fost mesajul emoționant al lui Tily Nicolae.