Info Actual

Info Actual > Showbiz > Tinerețea neștiută. Cu câți bărbați s-a iubit Andra. Dezvăluiri picante
Showbiz

Tinerețea neștiută. Cu câți bărbați s-a iubit Andra. Dezvăluiri picante

Tinerețea neștiută. Cu câți bărbați s-a iubit Andra. Dezvăluiri picante

Tinerețea neștiută. În cadrul celei mai noi ediții de la Românii au Talent, Andra a oferit detalii neștiute, din anii de tinerețe. Artista a purtat o discuție picantă cu colegii săi, de la masa juraților.

Andra a oferit detalii din intimitate, legate de numărul de parteneri pe care i-a avut, înainte să îl cunoască pe soțul său.

291Colegii săi jurați i-au adresat foarte multe întrebări, iar una dintre ele a fost legată strict de relațiile pe care le-a avut, înainte de căsnicie. ”Câți bărbați a avut de-a lungul timpului și dacă sunt cunoscuți”, a fost prima curiozitate adresată de Florin Călinescu.

Am fost un copil cuminte, două relații am avut la viața mea

„Mai mulți n-au putut să treacă de tata”, a mai susținut Andra, după ce Mihai Petre a făcut referire la pretendenții din viața juratei. A fost presupus și că numărul acestora a fost unul considerabil. ”El ținea preselecțiile cu băieții. (…) Am fost un copil cuminte, două relații am avut la viața mea. Cu tot cu Măruță”, a declarat Andra, în timpul ediției de vineri, de la Românii au Talent.

„Cu finalizare?”, a continuat Florin Călinescu. ”Cu finalizare, două”, a mai răspuns Andra. ”Păi și tata ce făcea, te-a lăsat?”, a mai întrebat juratul. ”Eram majoră. După o vârstă…”, i-a răspuns Andra. ”Particular primul?”, a mai întrebat Florin Călinescu, pentru că a dorit să știe dacă primul bărbat din viața ei este sau nu celebru. ”Hai, lasă, hai să vedem următorul concurent…”, a fost reacția Andrei la Pro TV.